Paras keittiö omaan makuuni on

italialainen
24% (7 ääntä)
ranskalainen
10% (3 ääntä)
thaimaalainen
14% (4 ääntä)
espanjalainen
7% (2 ääntä)
venäläinen
0% (0 ääntä)
kiinalainen
10% (3 ääntä)
intialainen
14% (4 ääntä)
japanilainen
3% (1 ääni)
skandinaavinen
0% (0 ääntä)
suomalainen
7% (2 ääntä)
muu (kirjoita kommentteihin maa)
10% (3 ääntä)
Ääniä yhteensä: 29

kreeta

kreikkalainen on ehdoton ykkönen! ;)

intia

intian ruokaa ei voita mikään !

suomalaista ruokaa ja

suomalaista ruokaa ja keittoja ei voita mikään

meksikolainen

meksikolainen

Bulgarian herkut on ihan SUPER!

Ei ole parempa!

nepalilainen

ihan must

Libanonilainen,

välimeren ykkönen. http://dedemed.com/

Meksiko, Skandi, Thaimaa, monet monet.

Itse asun tällä hetkellä Thaimaassa ja vaikka keittiö on periaatteessa hyvä täällä niin silti joskus kaipaa vaihtelua. Meksikolaista tulista ruokaa on vaikeaa täältä saada, mutta sen kuitenkin voi valmistaa itse. Habaneroja tosin todella vaikea löytää. Ravintolallamme tarjoillaan noin kerran kuussa Suomalainen buffet ja täytyy sanoa, että kyllä se itsellekin silloin maistuu.

Turkkilainen

Tahdon turkkilaista uunihalvaa, munakoisotahnaa, tuorejuustoa, linssikeittoa, elastista jäätelöä, salep-juomaa, tulista paprikalevitettä, seesamirinkeleitä, liekitettyä kahvia... Onko Tampereen seudulla turkkilaista kauppaa?

Israelilainen

Parasta ruokaa saa tietysti paikan päällä, mutta Suomeen voitaisiin kehitellä aidompaa ja parempaa chummusta...Mistä löytyy eteläisen Suomen etniset kaupat?

Ennenkaikkea Helsingin

Ennenkaikkea Helsingin Hakaniemestä ja sen tienoilta Sörkästä, niitä on siellä ainakin 15-20. Myös Espoossa muutamia hyviä.

Ruokaisa laina

Todella hyvä resepti http://tadaa.soup.io/ ja kokkaa härkää koko perheelle!

Sitä mieltä et Ranskalainen se on....

Parasta ruokaa on Välimeren alueella mielestäni vaikka muutkin kyllä menee. Aasialainen ja Meksikolainen tosi jees. Pitäis valmistaa paljon useammin, mutta kun ei meinaa olla aikaa.. Huoh. Kannattaa katsoa http://my.opera.com/laina20003/blog/2012/07/16/hae-lainaa niin pääsee samalla esimakuun aikaan saamisistani!

Aasialainen

Thaimaalainen ehdottomasti ja perässä tulee Kambodzalainen, Vietnamilainen ja Laosafka. Harmi kun tonne ei pääse joka vuosi nauttimaan, toisaalta jokavuotinen <a href=http://vipitheti6.bravejournal.com/">ahkera pikalaina vertailu netissä</a> on auttanut minut aina lähemmäs unelmaani.. :)

Thaikkuruoka

Joo kevyesti voittaa ja <a href="http://halpalaina.newsvine.com/_news/2012/07/16/12770550-kulutusluotto-heti">Internet lainaa tilille</a> en oo koskaan ees ottanu.

Lähi-Itä

Lähi-Idän keittiö eli Turkki, Libanon, Syyria, Irak, Iran, Egypti etc.

Japanilainen

Ihan ykkönen. Sillä voisin elää. Kalaa ja vihanneksia, nam!

Turkkilainen

Turkkilaisen ruoan voittavaa ei löydä! Meset - tahnat - jogurtit - munakoisoruoat - mustekala. Paljon vihanneksia, juureksia.

Kanada!Kanada!!!!

Kanada on aivan mahtava

Thai or Filipino

I assumed that the voting session has ended because I could not find a button or a section where we can cast a vote. Anyway, for me I would go for a Thai Kitchen or if not a Filipino kitchen. On the other hand, if you're from Allen Texas seeking a professional decking service, I'd recommend you get the services from the deck builders near me.

Japanese Food

If given that chance to voite, I'd go for Japanese food. I really love how delicate the preparation is and each of the food really have that distinctive taste. Sushi, Ramen, and cakes are the Japanese foods on my top list. Thank you for sharing this poll and check out the best epoxy company in colorado. They offer high quality epoxy flooring services to residents and businesses in and around Westminster, CO.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina