Tervetuloa herkkujen pariin!

Hyvää kesää!Sivustolta löydät ruokareseptejä ympäri maailmaa sekä voit keskustella etnisistä herkuista, ravintoloista ja ruokakaupoista muiden hyvän ruoan ystävien kanssa. Nyt voit myös lisätä oman reseptisi palveluun kaikkien iloksi!

Moni Herkuttele.com:in palvelu on käytettävissä välittömästi, mutta täyden hyödyn saat irti luomalla oman ilmaisen käyttäjätilin.
Luo oma käyttäjätili

Tässä muutamia tärkeitä asioita, jotta saat kaikki irti sivustosta:

1) Reseptit

Herkuttele.com:issa on laadukas vahvasti kasvava kokoelma reseptejä. Voit selata niitä monella eri tavalla. Voit selata reseptejä mm.:

  • maittain
  • ateriatyypeittäin
  • haluamallasi raaka-aineyhdistelmällä
  • erikoisruokavalioittain

2) Lisää omat suosikkireseptisi

Voit lisätä omat suosikkireseptit kaikkien iloksi! Saat muilta palautetta resepteistäsi ja muut kokit voivat kertoa minkälaisia hauskoja tapoja toteuttaa reseptisi ovat keksineet.

3) Keskustele

Voit keskustella kaikesta ruoanlaittoon liittyvästä sekä ravintoloista Herkuttele.com:in keskustelupalstoilla

4) Etniset ruokakaupat

Sivuiltamme löytyy tietoa eri paikkakuntien ruokakaupoista. Mikäli suosikkikauppaasi ei löydy sivustoltamme voit ottaa yhteyttä palautelomakkeella ja lisäämme kaupan

5) Bloggaa

Voit alkaa kirjoittaa omaa ruokablogiasi! Esim. kirjoittaa löytämistäsi uusista herkuista jotka olet löytänyt ystäviesi iloksi. Reseptit kannattaa kuitekin lisätä Lisää resepti -sivulla.

6) Sinun Herkuttele.com

Ota meihin yhteyttä ja kerro mitä sinä haluaisit nähdä sivustolla! Herkuttele.com on herkullisen ruoan ystävien kohtauspaikka. Me kaikki luomme yhdessä sivuston! Lähetä palautetta -toiminnolla voit helposti lähettää parannusehdotuksia meille tai kysyä neuvoa mikä kohtaat ongelmia.

 

Tervetuloa sivustolle,

Herkuttele.com