Pizzaonline.fi kokemuksia? Oletteko tilanneet Pizza Online .fi palvelusta jotain?

Askarruttaa toimiiko Pizzaonline.fi tai pizza-online.fi. Näkyy olevan kaksi osoitettakin. Itse mietin että mistä on kyse ja uskaltaako tilata jotain? Kaivattaisiin Pizza online kokemuksia.. Ja Helsinki on paikkakunta, jos sillä on väliä.
  
Eli tässä  Pizza Onlinen kotisivut

Pizza-online.fi on kyllä erittäin tuttu

Pizza-online.fi on kyllä erittäin tuttu palvelu minulle. Aina on toiminut hyvä ja saapi vielä bonusta. Parasta on kuitenkin se, että saa pizzat juuri oikein, koska ei tarvitse puhelimesssa sölkätä henkilölle jolla on vaihteleva suomen kielen taito. Kaikki kunnia pitsan tekijöille, enkä sano pahalla, mutta usein näin vaan on. Lisäksi toki tuo on helppoa molemmille osapuolille, koska ei tarvitse maksun kanssa säätää ovella samaan tapaan.
Ihan sama onko paikkakunta vaikka Helsinki, Jyväskylä, Kerava, Järvenpää tai jotain ihan muuta. Aina saa hyvää pizzaa ja kebabia. Suosittelen.

Pizza online pelaa hyvin

Hyvin pelaa. Tilausta vaan kehiin. Turha sitä pizzan kanssa on miettiä turhia :)

Pizzaonline koodi

Onko teillä pizzaonline koodi? Siis, jolla saa alennuksia ja tarjouksia pizzoista? Miten nuo pizzaonline alennuskoodi -systeemit pelaa? Ainakin jotain bonuksia tuolla kertyy?

Et tarvitse pizzaonline

Et tarvitse pizzaonline koodia tai vastavaa ainakaan perusbonusten pertymiseen. Saat bonuksia ostoksella pizza online tilillesi ja siinä se. Ne tulevat ihan automaattisesti.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina