Big Brother reseptit

Oletteko bongailleet mitä kokkaavat BB:ssä? Itse tullut tota Big Brother 24/7 lähetystä katsottua vähintään tarpeeksi ja tekis mieli tehdä BB murkinaa.

Kuka mielestänne on porukasta paras kokki? Mua ärsyttää kun jotkut ei osaa yhtään kokata ja jotenkin niin tajuttoman vaikeeta muka tehdä vuorollaan ruokaa. Musta ainakin ois siistiä päästä telkkariin tekee tuokaa kuten nuo. Vähän kun ois oma kokkishow. Toivottavasti pääsen itse mukaan Big Brother showhun ensi vuonna :)

Se resepti on varmaan että

Se resepti on varmaan että pistetään kymmenen hieman omituista ihmistä,paljon alkoholia ja yksi sviitti samaan taloon ja katotaan millainen soppa syntyy.Hieman ihmissuhdekiemuroita mausteeksi ja Avot!

Joo. Valitettavasti se

Joo. Valitettavasti se vähän noin on. Pitäisi olla vastaavanlainen ruokareality. Pistetään 12 Jamie Oliveria samaan taloon :) Noh onhan tämä yhden kaverin ravintolakilpailureality vähän tuollainen..

Big Brother kilpailu

Löytyi just Big Brother kilpailu. Se on joku 1000 euron lahjakorttiskaba:

Linkki kilpailuun: Big Brother kilpailu

anonyymi2

mmm... hyvää ruokaa! Nälkä onn nyt jo. BB loppuu. nyyhh. Aso tai Kätlin voittaa. resepteist en tiiä mitäää! njaa hyvää joulua ja vappua!

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina