Möller Omega 3 kokemuksia? Entä Möller Tupla? Mistä halvin hinta?

Löytyykö Möller Omega 3 kokemuksia? Tai Möller Tupla jonka mainostavat olevan Suomen suosituin Omega 3 -valmiste. Kiinnostaa kaikki kokemukset..
Katsoin, että Hyvinoinnin Tavaratalo ( www.hyvinvoinnin.fi ) myy noita ainakin ja hinta on ainakin parempi mitä olen vielä muualta löytänyt. Saako Möller Omega-3:sta jostain vielä halvemmalla? Halvin hinta kiinnotaa tietty. Samaa tavaraa se on kaikkialla kuhan mölleriä on.

Möller ei ole halvin, mutta hyvä

Möller tupla ei ole aivan halvin noista omega3 valmisteista, mutta itse ostanut ainakin siksi kun on luotettava ja sitten nuo muut mukana olevat aineet on järkevästi valittu. Turvallisuus ja luotettavuus tärkeää kaikessa mitä suuhunsa laittaa sanon minä.

No ei se Möller kalliskaan

No ei se Möller kalliskaan ole mun mielestä. Itse en ainakaan pihtaile minkään kanssa mitä syön. Lyhytnäköistä säästöä, jos säästää muutaman euron kuussa, kun syö jotain kiinalaista ihmevalmistetta tuon sijaan.

Mölleri

Hinnanst viis ja syödään syömisen ilosta joka päivä, terveysvaikutteista ei tietoa ja ei olosta huomaa,mutta helppo niellä ; )

James

This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here!
https://pergolascentralcoast.com/

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina