iHerb alennuskoodi - iherb.com kokemuksia

iHerb eli iherb.com on maailman suurin ja luotetuin lisäravinnekauppa. Verkkokauppa sijaitsee USA:ssa. Uskomattoman laaja valikoima ja erinomainen maine luotettavana kauppana ovat iHerb menestyksen salaisuus.

iHerb verkkokaupasta ( www.iherb.com ) tilaaminen on helppoa ja sujuu poikkeuksellisen nopeasti, sillä verkkokaupan ulkoasu on pelkistetyn selkeä. Ainakin kymmenet tuhannet suomalaiset ovat jo iherb.com:ista ostaneet eikä ihme.

Kun tilaat esim. superfood -tuotteita, niin kannattaa huomioida se, että yli 40 euron tilauksista Euroopan talousalueen ulkopuolelta tulee maksaa tulli ja ALV (ruoan alv 13 %, postimaksun 23 %). Pieni tilaus kannattaa siis pitää tämän summan alla postikuluineen. Toisaalta tuotteet ovat sen verran halpoja suomalaisiin kauppoihin tai suomalaisiin verkkokauppoihin verrattuna, että yleensä tulli tai arvonlisävero ei paljoa lisähintaa tuo. Sen verran omia iHerb kokemuksia, että itse olen tilannut ihan täyden setin kerralla ja maksanut suosiolla tullin ja ALV:n. Kokemukset ovat muutenkin hyviä tästä verkkokaupasta. Suoraan sanoen ihmettelen miksi ihmiset ostavat Suomesta vitamiinit tai superfoodit.

Tilatessa ensimmäistä kertaa kannattaa käyttää iHerb alennuskoodi. Saat sillä 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksesta.

iHerb kampanjakoodi

iHerb alennuskoodi kannattaa kyllä käyttää, kun tilaa tuolta. Tuo on oikeasti ihan ilmaista alennusta ensimmäisestä tilauksesta :)

Koodilla KLT273 saa tilauksesta 10 % alennusta Iherbillä!

 Koodilla KLT273 saa  tilauksesta 10 % alennusta Iherbillä! 

iherb ei toimi

alkoivat kyselemään suoritetun maksun jälkeen jotain luottokorttiyhtiön vahvistuskoodia, mutta olivat kuitenkin laskuttaneet jo korttia. Päätin sen vuoksi perua tilauksen, kun en tiedä minkä vuoksi pitäisi jumpata vielä maksamisen jälkeen. Sitten vielä joutuis taistelemaan tullin kanssa. Ei maksa vaivaa! 

iHerbin alennuskoodi

Koodilla KLT273 saat 10 taalan alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi kun tilauksen arvo ylittää 40 taalaa. Alle 40 taalan jäävästä tilauksesta alennuksesi on 5 taalaa.
 

iherb KLT273

Pistetään myös omakin näkemys iHerbistä jakoon, eli täältä tietoa:

  • - tullista
  • - mestasta ylipäänsä
  • - tuotesuosituksia sekä
  • - tietysti tilausohjeet ja
  • - minun 10$ alennuskuponki
  • Tai halutessasi suoraan mennä tilaamaan, niin käytä koodia: KLT273 

Koodilla saat 10$ alennuksen yli 40$ tilauksesta ja ilmaiset postikulut. Jos taas tilauksen summa on alle 40$ on alennus 5$. Tämän lisäksi myös molemmissa tapauksissa saat vielä valita ilmaisia tuotenäytteitä! Jos hyvinvointisi kiinnostaa niin tervetuloa tutustumaan!

iherb KLT273

Monta kertaa oon tilannut kyseiseltä puljulta vitamiineista chilijauheeseen, eikä koskaan oo ollut mitään ongelmaa! KLT273 koodilla saa ensimmäisestä tilauksesta postikulut pois ja yli 40 dollarin tilauksista 10 % veke, kannattaa käyttää!

Hintavertailu

Hintavertailu - Katso miksi vitamiineja, lisäravinteita ja luontaistuotteita ei kannata ostaa Suomesta.

http://luontaistuote.suntuubi.com

http://tinyurl.com/iHerbInfoSivu

iherb luontaistuotteet

 
iHerb on ehdottomasti hintatietoisen asiakkaan valinta.
http://terveyteen.blogspot.com hyvinvointiblogissa kattava tietopaketti iHerb luontaistuotekaupasta, 10 dollarin arvoinen alennuskoodi ja tilausohjeet ensimmäisen iHerb tilauksen tekemiseen (visa tarvitaan). Lisäksi tuotesuosituksia terveellisempään elämäntapaan.
Paketit tulevat perille Suomeen noin 8 päivässä. Lue blogista lisää rahtivaihtoehdoista, lääkeainelistasta ja tullimuodollisuuksista.
 

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina