Mykoplasma tartunta? Hoito ja vasta-aineet. Miten paranen?

Epäilen, että minulla on mykoplasma tartunta. Lääkäri ei tunnu uskovan minua ja vähän ihmetyttää, että mkä Mykoplasma hoito pitäisi tehdä jotta paranen.

Netissä on ollut juttua, että Mykyplasma tartunta paranee tietyn tyyppisillä antibiooteilla. Miten saan mykoplasma antibiootteja, jos lääkäri ei usko minua. Sanotaan myös, että mykplasma infektiota on vaikea erottaa tavallisesta flunsasta.

Minulla tauti on kestänyt pitkään ja en usko, että Mykoplasma vasta-aineet kehittyvät itsekseen kehossani. Eli tarvisin varmaan antiobiootteja. Onko muut sairastanut samaa. Uutisissa on, että tapauksia on yli kymmenen kertaa se mitä tavallisesti!

Niin ja vielä jatkokysymys:

Niin ja vielä jatkokysymys: miten voin suojata muun perheen? Varsinkin lapset Mykoplasmalta? Uutisissa oli myös, että Mykoplasma leviää helposti.

Mykoplasma hoito

Et voi kyllä millään suojata perhettäsi Mykoplasmalta. Se, kuten sanoit, tarttuu todella helposti. Jos tosiaan epäilet, että sinulla on Mykoplasma tartunta, niin keskustele asiasta ihmeessä lääkärisi kanssa uudelleen, että hänkin ottaa asian vakavasti.

Monica Vidjeskog Mehiläisessä Vantaan Tikkurilassa

Ottaa asian vakavasti.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina