Sähkötupakka eli e-savuke tai e-tupakka - kokemuksia?

Löytyy sähkötupakka kokemuksia? Kannattaako sähkötupakkaan siirtyä ja onnistuuko sen avulla tupakoinnin lopettaminen? Onko se terveellistä?

Itse olen monesti yrittänyt tupakoinnin lopettamista ja tämä e-savuke vaikuttaa kuin taivaan lahjalta. Tekisi mieli lähteä kokeilemaan sähkötupakkaa, mutta olisi kiva kuulla ensin kokemuksia? Mistä sähkötupakkaa? Mitä sähkötupakka kauppoja suositte? Sähkötupakkaa Suomesta vai ulkomailta? Eli siis kaikki kokemukset kelpaavat.

Olen kuullut, että moni olisi tuon avulla tupakoinnin lopettanut, mutta haluaisin nyt oikeasti omakohtaisia kokemuksia. Mikä sähkötupakka aloituspakkaus olisi paras? Kannattaako aluksi hankkia e-savuke nesteet eli nuo e-nesteet ilman nikotiinia vai nikotiinin kanssa?

Kiitoksia kokemuksista jo etukäteen!

Sähkötupakka kokemuksia

Hyvin vähän on sähkötupakka kokemuksia. Pari kaveria tuota kokeillut nyt pari kuukautta ja tyytyväisiä ovat olleet. Ei tupakoivat arvostavat sitä, ettei tarvitse passiivista tupakointia tehdä eli kärvistellä tupakansavussa. Kaikki vaatteet ja paikat ei myöskään haise savulle mikä on iso plussa! On tuolla moni pystynyt polttamisen lopettamaankin ihan. Kuitenkin polttamisessa on aika isolta osalta kyse tavastakin. Kun huomaa ettei nikotiini ole välttämätön hetken päästä, niin voi arvioida onko tapatupakointikaan tarpeen.

Sähkötupakka kaupat

Sähkötupakka kaupat ovat vähän kiven takana kotimaassa. Varmaan yksi suosituimmista on Sauhuton. Sen verran Sauhuton kokemuksia, että  olen itse tilannut ja ihan hyvin on Sauhuton toiminut. Ulkomaisia kauppoja on paljon, mutta minulle ainakin helpompi tilata sähkötupakkaa kotimaasta.

Sauhuton kokemuksia

Mäkin olen tilannut tuolta Sauhuton verkkokaupasta. Kaikki toimi kuten pitikin. Ei siinä ihmeitä.

  Normal 0 false

tokmanni myy phoenix

tokmanni myy phoenix sähkösavuke pakettia ja tarvikkeita

S-tupakka kaupat

Yksi hyvä on www.yolomanair.com. Itse olen ollut yli vuoden polttamatta s-tupakan avulla. Sitä ennen koitin tuloksetta lopettaa nikotiinipurkalla, nikotiinilaastareilla ja ilman apukeinoja. Toimii!

Sähkötupakka hinta?

Sähkötupakan hinta kiinnostaisi? Onko tuo kallista? Miten suhtautuu normaaliin tupakkaan?
Tiedän, että tuossa sähkötupakassa pitää ostaa ensin aloituspakkaus, mutta sen jälkeen kulut ovat käsittääkseni pienet. Hinta muodostuu kai vaan uusista e-neste-pakkauksista ja jos akut tarvitsee joskus vaihtaa.

Sähkötupakka hinnan

Sähkötupakka hinnan suhteen tulee halvemmaksi kuin jos poltat normaalia tupakkaa. Juu, sähkötupakka aloituspakkaus riitätä ja sillä pääsee jo pitkälle.
Vinkiksi, että e-savuke aloituspakkauksen lisäksi kannattaa ostaa ehkä ainakin yksi vara-akku niin pääsee heti liikkeelle paremmin.

Hinta

Alkuinvestoinnin (laite) jälkeen s-tupakointi on maksaa vain 10-15% perinteisen tupakan hinnasta. Puhumattakaan että alkaa maistamaan ja haistamaan asioita, sekä siitä että terva, häkä, bentseeni ja sadat muut kemikaalit joita perinteinen tupakka sisältää jäävät pois. S-tupakka ei myöskään haise!

Sähkötupakka

onhan tuo vielä aika säätämistä tuon sähkötupakan kanssa, mutta voi autuutta kun ymmärtää että se ahdistus siitä että "entä jos rööki loppuu" on menneisyyttä. ite lopetin sähkötupakan avulla ja todella vahvasti suosittelen kaikille röökaajille, vaikka ihan vaan testimielessä. nikotiinihan on pakko hommata ulkomailta, mutta vehkeet saa suomesta, ja voi samalla tukea suomalaista yrittäjyyttä edes vähän...
oman sähkötupakkani hankin täältä: Sähkötupakka 19,95€ eli sieltä malli "PARAS", joka maksoi 49,95€, ja nesteet ostin täältä: http://www.toscanamall.com/fi/ mutta niillä on nyt mun lempimaku loppu :(

Noin viikon päästä ois

Noin viikon päästä ois aukeemassa Suomeen verkkokauppa www.e-savuke.fi joka myy "toisensukupolven" Phoenix e-savukkeita.Ite tuotteita kokeilleena voin sanoo, että helposti paras ja helppokäyttösin e-savuke mitä oon ikinä kokeillu.Montaa eri mallia tullu kokeiltuu ja 1½ kuukautta sit sain oman Phoenix e-spaaderon enkä oo kertaakaa sen jälkee normispaaderoo polttanu (10 vuotta polttanu ennen tätä). Eli aika iisisti pystyy suosittelee.Yhestä mallista löytyy kuva naamarikirjasta ( http://www.facebook.com/esavuke ) jo ja sieltä löytyy myös kilpailu missä voit osallistumalla voittaa Phoenix 510-aloituspakkauksen ja omavalintaisen e-nesteen."Joulukuu lähestyy ja niin myös www.e-savuke.fi nettikaupan avaaminen. Joulukuun ja nettikaupan aukeamisen kunniaksi julkaisemme kilpailun, jonka palkintona tulemme jakamaan Phoenix-510 aloituspakkauksen ja valinnaisen e-nesteen ( palkinnon arvo noin 50€ ). Kilpailuun osallistuminen tapahtuu klikkaamalla http://www.facebook.com/esavuke Sivulla tykkää-nappia ! Palkinto arvotaan kaikkien tykkääjien kesken.Kilpailu alkaa 1.12.2011 ja päättyy 31.12.2011Kaikki jotka ovat jo klikanneet tykkää-nappia ovat myös mukana arvonnassa.Jokaiselle, joka tykkää, tulemme lähettämään Joulukuun ajan tomivan alennuskoodin kauppaamme. Koodi oikeuttaa 5% alennukseen kaikista ostoksista kaupastamme.Lisätietoja:asiakaspalvelu@e-savuke.fitai laittamalla kysymykset http://www.facebook.com/esavukeseinälle"

E-tupakka todella kannatta

Hei,
Omasta kokemuksesta voin kertoa, että sähkötupakalla on helppo lopettaa tupakointi. Olen ollut 4kk polttamatta ja sitä ennen noin 20vuotta normaali tupakkaa takana. Enää ei tee edes mieli polttaa normaali tupakkaa. Sähkötupakan käyttö on todella edullista, itselläni siihen menee alle euro päivässä kun ennen meni se 4-5€/pv ku noin askillisen poltin.
Tässä on hyvät välineet aloittavalle sähkötupakan käyttäjälle:
http://e-tupakka.info/kuinka-aloittaa-sahkotupakointi/
 
Itselläni on käytännössä tuo sama setti ja olen ollut todella tyytyväinen.
Suomesta ei saa nikotiini pitoisia nesteitä, siksi sähkötupakka tarvikkeet kannattaa tilata ulkomailta, toisaalta ulkomaalaiset kaupat ovat myös paljon edullisempiakin.

Tilasin linkistäsi paketin.

Tilasin linkistäsi paketin. Tuli nopeasti ja on todella hyvä!

Toimii.

Kaveripiirin innostaman kokeilin minäkin ja omalla kohdalla todellakin toimii. 2kk takana, eikä yhtäkään lipsautusta tupakkaan ole tullut. Tilasin suomesta laitteen ja kavereiden kanssa tehdään kimppatilauksia nesteistä Euroopasta.

Tsemppiä! Pitää vaan

Tsemppiä! Pitää vaan jaksaa niin kyllä se sieltä lähtee. Itselläni sähkötupakka tuntui aluksi oudolta, mutta äkkiä tottui. Yhä voi lähteä muiden kanssa tupakalle töissä jne. Muut vaan kannustaneet ja innostuneet sähkötupakasta, kun olen kertonut etten tarvikaan tulta röökiini :)

Sähkötupakka kokemukset

Itsellä vielä sähkötupakka kokeilu menossa, mutta ihan hyvin menossa tämä tupakoinnin lopetusprojekti. Kannattaa huomioida, että aluksi voi muutaman kerran tuntua vähän "hoopolta", mutta sen jälkeen eroa ei huomaa edes kun lähtee "röökille". E-tupakka muistuttaa aitoa kuitenkin niin hyvin, mutta terveyserot kiistattomat. Nyt vaimo ja lapsi ei ainakaan kärsi passiivisesta tupakansavusta ja enköhän pääse itsekin tupakasta irti viimein.

Ainoa keinoa

Hankin sähkötupakan pari kuukautta sitten, enkä itse asiassa edes ajatellut lopettaa, koska luulin sen olevan mahdotonta. Ajattelinpa vain, ettei kaikissa pahimmissa syysmyrskyissä tarvitsisi seistä parvekkeella röökillä. Nyt ikäänkuin "vahingossa" yli kaksi kuukautta polttamatta!

Kannatti ainakin kokeilla

Minullakin mennyt e-savukkeen kanssa samoin kuin "kollegalla" tuossa ylempänä, eli vahingossa törmäsin lokakuun alkupuolella netissä sähkötupakka-juttuihin, aikaisemmin en ollut asiasta missään kuullutkaan. Hankin aloituspakkauksen ja nesteitä puolasta (www.peleon.pl) ja nyt olen sitten yli 2 kuukautta ollut "höyrypäänä", eli oikeita savukkeita en ole nyt yli kahteen kuukauteen kärytellyt eikä ole tullut edes mieleenkään, että pitäisi savukkeita poltella. Olen ihmetellyt kyllä miten näin hyvin on mennyt, ei mitään haluja enää oikeisiin savukkeisiin joita ehdin sauhutella n. 38 vuotta. Jokainen tietenkin itse päättää miten asiaan suhtautuu, tästäkin aiheesta kyllä mielipiteitä riittää puolesta ja vastaan.

  Ei tosiaan todellakaan

 
Ei tosiaan todellakaan kannata ostaa halvinta mitä löytää... 
 
Poltin "analogista" tupakkaa yli 20 vuotta noin 1 - 2 askia päivässä. 
Ostin ensin halvan tupakalta näyttävän kloonin, eikä siitä saanut juuri mitään sauhuja irti ja kaksikaan akkua ei kestä yhtä päivää.  
 
Sitten hommasin http://www.liberty-flights.co.uk :sta Riva 510:n ja nykyään käytän Ego-T mallia, mikä on mielestäni todella kätevä tankin ansiosta. 
Eikä tarvitse pelätä että akku loppuu kesken... 
Olen tilannut tuolta myös kaikki nesteet (nikotiinilla) ja lähetykset on tulleet aina 4 päivässä postikuluitta perille. 
Kun käyttää alennuskoodia: Tupakka saa vielä 15% alennuksen. 
 

joo

hienoa että normi röökistä pääsee eroon mutta sanoisin että eroon tupakasta on päässyt sitte kun se e savukekin jää pois. minusta jo järkikin sanoo ettei tuo e savukekaan mikään terveystuote ole. erilaisia kemikaaleja siinäkin keuhkoon vedetään, mutta varmaan jonkin verran terveellisempää ku normi rööki.

Kuulemma toimii

Itse en ole polttanut, mutta monet ystävät ja tuttavat ovat kokeilleet sähkötupakkaa ja suosittelevat sitä. Usko, täysin että se on toimiva tapa päästä eroon tupakasta.
Kannattaa ehdottomasti kokeilla, josko sähkötupakka olisi se mikä auttaa, jos muu ei ole toiminut tähän mennessä. Ilmeisesti sähkötupakka kauppoja Suomessa on ainakin Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä. Helsingissä taitaa ainakin Runeberginkadulla olla yksi myymälä.

Tupakoinnin lopettaminen

Itse olen ollut polttamatta tupakkaa nyt reilun vuoden s-röökin avulla ja nikotiinin vahvuudenkin olen saanut tippumaan jonkin verran. Tupakoinnin lopettamisesta s-röökillä löytyy aika hyvä artikkeli täältä http://www.yolomanair.com/page/11/tupakoinnin-lopettaminen
 
Kyseessä on kuitenkin tapa ja siksi täytyy tehdä PÄÄTÖS vaikka käyttäisikin apuna sähkötupakkaa. Aivan itsestään se ei onnistu vaikka apu onkin TODELLA suuri...

Startsmog.com

Itseolen tilaillut tuolta on hinnat järkevät ja nopea toimitus, saa myös nesteet samasta paikasta.
www.startsmog.com

Toimiva verkkokauppa

Tää on suomeksi ja tilaukset tullu 1-2 päivässä. Välillä ollu suht kaposesti noita erilaisia makuja mut uskallan suositella kuitenki. www.yolomanair.com

vinkki

kannattaa hankkia heti kunnon laite jotta saa oikean kuvan sähkötupakan tehokkuudesta. hyvä laite on sellainen jossa on ainakin 1000mah akku ja säädettävä teho. tuolta löytyy sähkötupakka kauppoja jotka lähettää suomeen sekä alennuskoodit niihin http://www.e-savuke.com/kaupat/

sähkötupakka

Elektroninen shisha

Ite olen tilaillut täältä näitä huippusuosittuja eshishoja ja hyvin on tullut http://www.lollypuffstore.com/On hyvänmakusia ja noissahan ei ole nikotiinia, tupakkaa eikä mitään muita myrkkyjäkään. Voin kyllä suositella!

For some symptoms, functional

Jordan 6 Retro Black Infrared 2019 Gs, For some symptoms, functional imaging, DT tractography or lesion evidence is available to help identify the appropriate location in the table (eg, a localised increase in activity within a specific brain region or a decrease in connectivity within a specific tract). However, for many, we have been forced to make an educated guess through: (1) analogies to related symptoms for which evidence is available and (2) a neurophenomenological approach.3 7 This approach is derived from the body of research into the neural correlates of consciousness (NCC) which suggests that some, as yet undefined, aspect of activity within a specialised cortical region (resulting in an increase in imaging signal8) contributes directly to visual perceptual experience (eg, the percept of a face is associated with increased activity within face specialised cortex9). Where evidence is available, this principle seems also to apply to hallucinatory, illusory and synaesthetic percepts.3 Thus, the content of visual perceptual experience (whether an object, a face, motion, etc) localises activity to a particular brain region or network, irrespective of whether the experience is a normal percept, illusion, hallucination, etc.A taxonomy of disordered visual perceptionTable 1 and figure 1 outline a tentative classification of visual perceptual disorders.View this table:View inlineView popupTable 1 Disorders of visual perceptionAnatomy of visual networks. Now 26, he got his first food job at only 14 years old and worked his way up the ranks until he made a career detour and moved to Auburn to study accounting. {tag: Yeezy Boost 350 V2 Cream White Cp9366}Ironically, the first of those teams is the one Tate remembers most."They are all special, but I guess the first one is maybe the most memorable," he said. {tag: Yeezy 350 White Restock}Air Jordan True Flight Black White Cool Grey, This operates like any other email service but encrypts message contents. Sign up requires a username and password, so don use any identifying information.DOWNLOAD INSTRUCTIONS 2020 Advance Local Media LLC. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Advance Local..

cheap real yeezys

Probably put up 700 flyers, says Nikki. Did all of Forest Lawn, we had some people go to Rundle, we had some people stay in Chaparral, we had some people go downtown. I think we had 19 Coach Outlet Clearance people total handing out flyers. These agencies outline how many new New Jordan Shoes 2020 homes are needed across four income levels: very low, low, moderate and above moderate. So, in theory, all cities and counties would Michael Kors Outlet Store receive their Nike Air Force 1 Cheap Outlet Cheap Ray Ban Glasses fair share of growth. Local governments must show they zoned enough land for the new housing and the state must sign off on those plans.Even while being so admired and looked up to, there was one thing that wasn't the most obvious MK Outlet when one thought of Priyanka Chopra that was her as a fashion icon. Priyanka Chopra might have New Yeezys 2020 been many things and also always well turned out, but Coach Bags Clearance she never really was counted among the most stylish Coach Bags Outlet people in the world. Well, not anymore.

MK Outlet

The latest trend in Coach Outlet Online is to purchase them secondhand.Today, buying Michael Kors Bags Outlet is looked upon as a smart choice.Because Michael Kors Purse Outlet are crafted of the finest material, they are known to last for many years, making them the perfect purchase.Some women are fanatical about changing their Coach Outlet Store Online or their style every few months, making it necessary to periodically clean out their wardrobe.Other women buy a MK Outlet for one specific occasion and some women just make a habit of buying a lot of purses.The trends are changing today; more and more people are buying classic shoes, including designer Cheap Real Yeezys.If your dream has always been to own a Cheap Yeezys, it is possible just by finding a store and click here.Coach Bags Clearance are pursued by many famous characters.Coach Bags Outlet in different styles and different colors are in different leathers.Next time, I will share some knowledge about how to maintain the bags in different material.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina