VitaePro kokemuksia - VitaePro antioksidantit / tarjous

 

Oletteko kokeilleet tuota tv:ssä paljon mainostettua VitaePro-valmistetta? (VitaePro nettisivut) Haussa VitaePro kokemuksia? Oletteko huomanneet vaikutusta?

www.vitaepro.fi

Itse tilasin netistä ja katsotaan mitä tehoa VitaePro tuo. Niillä oli tarjous, että netistä saa tuota puoleen hintaan.

Toivon, että selviäisi paremmin pimeän syksyn yli tuon avulla. Sivuilla sanotaan että VitaePro sisältää ainakin astaksantiinia, luteiinia ja zeaksantiinia, jotka on luonnollisia kehon puolustusaineita. Katsotaan miten auttaa :) Jos teillä tosiaan löytyy VitaePro kokemuksia niin pistäkää kommenttia. Kiitti.

 

Lähti myös tilaus VitaeLab:ille

Minä tilasin myös. Uskoisin, että on hyvä eivät muuten televisiossa niin paljon mainostaisi. Sitäpaitsi, mitä haittaakaan tuosta voi olla. Kokeile ihmeessä!

Itse olen vähän

Itse olen vähän skeptisempi, mutta voishan tota kokeilla kun niin monet ovat tuohon innostuneet :)

Hyvä tuote tuo

Hyvä tuotehan tuo. Uskon itse että allergiat yms. ovat juuri syntyneet luonnollisten antioksidanttien ja auringonvalon puutteesta. Auringonvalon puutteen hoidan lähtemällä viikoksi tai kahdeksi lämpimään marras-joulukuussa.

VitaePro ja muut tuotteet

Tuo VietaePro on ihan hyvä tuote. Toki saattaa saada parin euron säästöt, jos etsii jostain superhalpamarketista jonkun kiinalaisilla teksteillä olevan tuotteen. Itselleni on tärkeää, että saan laadukasta tuotetta ja sitä tulee myös käytettyä jatkuvasti. Siksi VitaePro minun tapauksessani. Lisäksi tuo nyt voimassaoleva VitaePro tarjous on hyvä!

Telkussa pyörii jatkuvasti

Telkussa pyörii jatkuvasti VitaePro mainokset. Päätin kokeilla. Olen vasta viikon käyttänyt joten eroa en ole vielä huomannut, mutta eiköhän syksyn mittaan nää mistä tämä ihmeaine VitaePro on kotoisin :D Tämä on siitä hyvä, että tätä on todella edullista kokeilla tuon tarjouksen kanssa. Pitäisi kait tulla ilmaiset omega3:tkin postiluukusta.

Telkussa pyörii

Telkussa pyörii maksettu mainos.Olen käyttänyt 2vuotta täyttä humpuukia sekä rahastusta.
Aineosat mitä pillereissä pyörii on niin mitättömän pieniä ei mitään vaikututa. 2Vuotta
minunkin piti kokeilla ennenkuin uskoin, että apua niistä ei ole. Olin mainoksen uhri.
Kannattaa tutkia mitä määriä pillerit pitää sisälään ,tehdä arvio siitä pitääkö paikkansa.
Eritäin kallis kokeilu oli minulle.

Toimii

En näihin ole nyt syvällisesti perehtynyt, mutta tilasin VietaePro:ta. Nyt olen hetken käyttänyt ja olo tuntuu paremmalta. Olen myös samalla syönyt tuota OmegaPro Omega-3 valmistetta, kun se tuli kaupanpäälle.

Kokemusta on

Omega3 on nyt uusien tutkimuksien saldoo sitä ei sais syödä ollenkaan sekun aiheutta verisuoni tulehdusta joka taas lisää valtavasi tukoksia suoniin ei siis kolesteroli joka oli aikasemmin aiheuttaja näitä rahastus juttuja paljon luontais tuotteilla ostin tuota VataeProta en syö sitä siin omega3 kalaa kyllä syön harvoin ja terve olen ei mitään vaivoja

Tilasin minäkin

Tilaukseen lähti kerta kun nyt edullisesti saa. Katsotaan mitä tulee :)

Kannattaako ottaa Omega-3 samalla?

Kannattaako tuon VitaePro tarjouksen lisäksi ottaa tuota mainostettua OmegaPro Omega-3 valmistetta? Saisi koko setin kuntoon kerralla..

Kannattaa syödä samanaikaisesti!

Vitaeprota ja yleisesti antioksidanttivalmisteita kannattaa nauttia ensinnäkin
aina ruokailun ohessa sillä antioksidantit kuten astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini imeytyvät paremmin kun samalla saavat rasvaa.
Omega3-valmisteet kuten myös Vitaelabin Omegapro sisältää siis omega3-rasvahappoja, D-ja E-vitamiinia sekä kalsiumia ja keho tarvitsee näitä päivittäin. Omega-3 pitää myös olla tasapainossa omega6 ja omega9 kanssa.
Suosittelen syömään. Monet vain vierastavat omega3:sia koska kapselit ovat selvästi isompia kuin esim. Vitaepro.
Kyseessä siis 100% luonnollisia ravintolisiä eikä mitn synteettistä tavaraa joka ei imeydy kunnolla.

VitaePro valmisteesta

Hei, joko olette ehtineet testata valmistetta useamman kuukauden? Onko vaikutusta? Itsekin kiinnostaisi hommata. Todella hyvää tekstiä edelliseltä kirjoittajalta tieteellisestä puolesta. Pitää tosiaan muistaa syödä samalla.

Vitaepro valmisteesta

Olen liikkuvaa sorttia oleva kohta 40v mies. Liikun 3-5 kertaa viikossa.
Ite popsinut vitaepro:ta kohta puoli vuotta.
Lihas jäykkyydet aamuisin hävinneet melkein kokonaan. Palautumisaika rasituksesta lyhentynyt huomattavasti ja vireystila yleisesti on paljon energisempi.
Suosittelen Pro:ta lämpimästi.

Testattu on

Itselläni on nivelrikkoa ja VitaEProta käytettyäni vaivat ja säryt poistuivat (tauti ei itse kuitenkaan) ja olo on parempi.

Onko VitaePro tarjous yhä voimassa?

Onko tuo VitaePro tarjous yhä voimassa? Olisihan halunnut tilata tuota tarjoushintaan.

VitaePro tarjous

Onhan se yhä voimassa.

Tilaussivu on tuossa: VitaePro tilaaminen ja tarjous

Ole hyvä :) www.vitaepro.fi

VitaePro

Itse toimin puhelinmyyjänä ja myyn juuri kyseistä tuotetta. Tarjoushan on VitaeProon tutustumispaketti 2kk, 16,90 sisältää toimituskulut. Tilaja lahjana kuukauden ilmaiset OmegaProot, tai Mario Rungin: Elämän voimaa levy. Tilaaja lahjan saa itse valita. Tilaushan meillä lähtee kestona, mutta se on myös helppo perua yhdellä vaivattomalla puhelinsoitolla. Jos tuetteeseen tykästyy niin seuraavat kahden kuukauden annokset maksavat sitten sen 29,80! Eli kannattaa tilata ;)

toimii

itse olin olkapään leikkauksessa lokakuussa.meni huonompaan suuntaan.tuli jäätynyt olkapää.olen syönyt kyseisiä nappuloita.ja olen huomannut jot tehoaa.töihin en vielä pysty mut särky on vähentynyt ja liikkuvuus parantunut.

voiko aiheuttaa ihottumaa

Tammikuu 27 pv 2010
Avasin  aamulla uuden paketin, olen syönyt nyt toista kuukautta Vitaeprota. Täytyy sanoa, että aamujäykkyys on hävinnyt ja muutenkin olo on virkistynyt, vaikka olen yli 70.
En tiedä olenko kuitenkin allerginen aineelle vai mistä johtuu punoitus ja hilseily kasvoissa ja kaulan seuduilla, joka on uusi oire minussa.

Uskon kanssa, että

Uskon kanssa, että ravinnosta tai muusta kiinni. Ei kyllä voi millään olla vitaepro tuon aiheuttanut. En usko, että kenelläkään muulla on vastaavia Vitapro kokemuksia, joten eiköhän ole muut syyt.

Ei se ihottumaa aiheuta

Ei se kyllä aiheuta ihottumaa, korkeintaan parantaa sen :) Epäilen, että tuo liittyy ravintoosi tai muuhun.
 
Ainakin minulle valmisteesta on ollut paljon apua. Jaksanut talven todella paljon paremmin. Tilasin tuota uutuutta MultiPro:takin tässä nyt testiksi.

Vitaepro kokemuksia

Mielestäni toimiva. Nyt vielä vaihtoivat koostumusta ja mielestäni parempi!
Nyt on taas hyvä tutustumistarjous käynnissä muuten.

Vitaepro kokeilu

Kokeiluun lähti :) Palataan, kun ehtinyt hetken testata tuota!

puhelin tilaus

eilen soitti joku myyjä ja tarjosi vitaeproota kahden kuukauden satsin 18 euroa.nyt kun katselin kyseistä tuotetta netistä tää onkin havempaa.vetääkö puh.myyjät välistä?

Vitaepo netistä

Uiui.. katos kun menee palkkiot puhelinmyyntifirmalle niin ne lisää ne hintaan. Netissä ei mene mitään puhelinmyyjille (joita en itse halua muutenkaan tukea mitenkään kun ne on ärsyttäviä) niin saa halvemmalla. Kantsii tilata suoraan netistä.

Vitaepro ???

Tuotteen kehumis kommenteista paistaa läpi, että kyseessä on tuon tuotteen
ja yhtiön omat markkina "hemmot"...liian läpinäkyvää kehumista !!!!

Kallista

Muistakaa, että mainokset ovat mainoksia. "Tieteellisesti tutkittu" yms. ei välttämättä tarkoita käytännössä mitään. Varsin kallista tuo ainakin on, johtuen osin kalliista mainonnasta (julkkikset tv:ssä). Kannattaa tarkistaa se ruokavalio ennenkuin miettii lisäravinteiden ostoa. Ottakaa ihmiset asioista selvää ja ajatelkaa itse!

Vitaepro ja verenpaine

Hei, olen käyttänyt tuotetta kolme viikkoa. Nyt verenpaine laskenut liian alas, eikä olo sen puolen ole hyvä. Voimia jaksamista on tullut lisää, mutta tuo huimaus tuo pahaa oloa. Onko kenellään muulla vastaavia kokemuksia? Ja mikä aines osa tuossa pillerissä on se joka laskee verenpainetta?

vitaepro

tänään tilattu,jään odottelemaan pillereitä.katsotaan sitten muutaman viikon päästä kuis on vaikuttanut

Vitaepro ja jalkojen turvotus

Olen käyttänyt noin 2 kuukautta ja epäilin sen tehoa,mutta yllätys oli suuri !!
Verenpaineeni ei ole laskenut,mutta vuosia kestänyt jalkojen turvotus on
huomattavasti vähentynyt. Nytkin vaikka on kova helle,niin jalat eivät pal-
jonkaan ole tuvoksissa. Muutenkin koen jotta en laisinkaan ole niin väsynyt.
Uskon ja toivon jotta verenpaineeni ( 30v ) laskee,kun syön pitempään vitap-
roota.Joten suosittelen kyllä kokeilemaan jokaisen itse !

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina