Corexin - ilmainen kokeilu 1000 ensimmäiselle

Corexin mainostaa, että jopa 17 kg voisi lähteä 10 viikossa ja lupaa ilmaisen kokeilun (1000 ensimmäiselle) kunhan vain vastaa 5 kysymykseen kokeilun jälkeen. Kokemuksia Corexin laihdutusvalmisteesta?

Näitä uusia on aina mukava kokeilla kun tuollainen kokeilumahdollisuus on. Mietin vaan, että Corexin mainostaa kyllä aika rehvakkaasti. Kuka uskoo, että oikeasti valmisteella lähtee 17 kiloa 10 viikossa? Ei varmaan kukaan, mutta voisi tuosta varmasti merkittävää apua olla laihdutukseen. Mietin, jos kokeilisi kunhan ehtii tuohon 1000 ensimmäisen joukkoon :)

Corexin

jaa-a. Vaikea sanoa. Minulle tuli tuosta Corexin kokeilusta viesti ja tuumasin käyttää hyväksi. Ei nuo ilmaiset kauaa kestä, ihmiset tilaa niin nopeasti. Lehtien näytenumerotkin loppuu aina kesken. Tässä kokeilussa piti kyllä maksaa postikulut, mutta ei ne toki paljoa paina siihen nähden että jos vastaavan tuotteen joutuisi ostamaan kaupanhintaan :)

Corexin

Huijausfirma. Sitoudut jatkotilaukseen ja perintätoimisto hoitaa rahasi parempaan talteen.

Maksutavat oli aikaisemmin

Maksutavat oli aikaisemmin vaikeat tuossa Corexin kokeilussa. Tarvittiin korttia postikulujen maksamisene tai jotain. Eihän se huonommaksi tee kuin muut mutta vähän hankalaa, jos ei ole korttia kokeilla tuota Corexinia.

ei

onnistunut maksu. tuli joku failed ja tilausta ei rekisteröinyt

juu

mulle kävi samoin, mutta silti olikin onnistunut maksu, koska tililtä ol vedetty postikulujen summa. myös tuote saapui seuraavalla viikolla ja tuotteen seuraavan tiluksen peruutuspäivä oli ollut edellisellä viikolla. nyt sitten jännittyneenä oottelen, ett suoraveloittako ne se seuraavankin satsin 99,90 ekee tililtä, vaikka laitoin peruutuksen/irtisanomisen samantien sähköpostilla. puhelinnumeroa suomeen ei löydy mistään ja netistäki vaan tanskalaiset sivut ja puh.nro tanskaan. nyt vähän harmittaa, ett tuli laitettuu kortin numero, ku moni sanoo, ett on huonoja kokemuksia tosta aalborgin suoraveloituksesta. toivottavasti ny ainaki paino tippuu :)
 

(Ei aihetta)

(Ei aihetta)

En maksanut

Kiitos tiedoista.
Hyvä pontti kun ajattelee että kolmella eurolla saavat korttisi numeronkäytöönsä.
Vaikka on https yhteys ei se katso onko kaikki ok vai harrastelijoiden kokeiluja ihmelääkkeestä.
 

MIkään ei ole koskaan ilmaista...

Tilasin kanssa "ilmaisen" kokeilupakkauksen, jossa kerrottiin että 30 päivää voi kokeilla.. Paketit tuli yhteensä 5€ maksoi, mutta lähetteessä oli seuraavan erän postituspäivä. Ei siis mitään peruutuspäivää tms. LAitoin heille meilin, jossa he kertoivat, että jollen halua seuraavaa maksullista (yht. 210€) pakettia pitää tuo "ilmainen" kokeilupaketti palauttaa Tanskaan. Ja paljonkohan sekin palautus maksaa... Älkää ihmiset vaan erehtykö tilaamaan koko tuotetta!

Kiitos

Olin just laittanut tietoni ja mietin kannattaako laittaa kortti tiedot. Jotenkin ei tuntunut oikealta. Nyt kun luin viestisi niin tiedän että tein oikein.
kiitos, ikävä että ihmisä käytetään hyväksi heidän heikkouksillaan.

taisin tehdä sen jo..

Lähetitkö sinä sen kokeilupaketin sitten takaisin vai??

kiintoisaa uusi dietti

Haluaisin kyllä kokeilla , mut näin suomalainen ku on
ei usko ennen kuin kokeilee ,maksaa vaan maltaita että joa sit joskus.
Taidan pysyä näissä perinteissä , ollaan tyytyväisiä terveenä ja ehkä
pyöreänä enemmän iloa ja naurua niin se joa mikä on kaunista.
 

Lisää aiheesta

Automaattiset veloitukset

Minä tilasin ilmaisen kokeilun, ja muutaman viikon kuluttua tilitäni oli veloitettu 160e koska olin mukamas tilannut kaksi pakettia lisää. Heiltä minulle päin kesti sähköpostiin vastaaminen kolme viikkoa, jona aikana olin jo tehnyt luottokunnalle valituksen ja saanut hyvityksen. Nyt ilmeisesti myyjä on puolestaan valittanu luottokunnalle ja vyyhdin selvittely jatkuu...
Kannattaa olla huolellinen ):

HUIJAUSTA

Hei googlettakaa nyt vaikka ensin tällaiset ennen kuin tilaatte! Tulee muutaman onnettoman tarina kuinka tililtä viedään rahat! Itsekin rupesin oikein perehtymään, kun oli tutkimustuloksista, mutta se on toki heidän oma kirjoituksensa, näkihän sen jo tekstistäkin! Ikinä mihinkään tollaseen laiteta korttitietoja!! Ja yhteyttähän näihin ei saa!
Välillä aina tekis mieli kokeilla tällasia, mutta järki käteen siinä vaiheessa! Jos joku laihdutuspilleri olis keksitty, niin ei täällä ylipainoisia olis ollenkaan, ja hinta ei olis tota luokkaa!!

Hölmö olen ollut.

Täysi yllätys iski kun eilen oli postilaatikossa 2 rasia Corexsinia ja tulossa on varmaan ne laastaritkin-koska tililtä on veloitettu niitenkin hinta. Olin asiasta niin innostunut että unohdin koko järjen ja tilasin ilman "esitutkinta" heti kun näin mainokset
MITÄ PITÄISI TEHDÄ ,ETTÄ ENÄÄ EI MENIS RAHOJA HUKKAAN.
Olen syönyt 2 viikkoa ja ei grammakaan ole lähtenyt pois?

corexin, kuluttajauutiset ja muu ko.sonta

Ei ********* teitä!!! Mikä teitä vaivaa hyvät ihmiset????!!! Näin äsken että eilen samalta firmalta uusi mainostustapa facebookissa! Kieltämättä varmaan toimiva, jos on töhö.. No mutta laitoin samantien viestiä kuluttajavirastoon. http://www.terveysuutisia.net/2012/04/Ihmedieettiresepti-vai-huijaus/1/?t202id=41035&c2=H3&t202kw=2

Hölmöilyä täälläkin

Tuo firma huijaa. Itse tilasin kokeilupakkauksen Corexinia luottokortilla ja se ei pitänyt velvoittaa mihinkään, näin luin tilauksesta. Peruutin tilauksen heti kokeilupakkauksen saatuani ja sain vielä vahvistusviestiä peruutuksesta. Kuitenkin kotiini lähetettiin 2 pkt tuotetta jonkin ajan kuluttua, enkä vieläkään tajunnut että tosiaan voivat veloittaa luottokorttiani. Palautin vielä hyvässä uskossa paketit, saankohan hyvitystä ollenkaan vai pitäisikö tehdä ilmoitus pankkiin vai miten toimia?

Tilaus

No huh, tilasin äsken, mutta tulee herja "We could not validate the card data". Jäänpä siis innolla odottamaan miten käy! Kun eka veloitus näkyy VISAlla, niin kanttaa heti ottaa yhteyttä Luottokuntaan, jos niitä alkaa ilmestyä lisää ja saman tien kun lähetys saapuu, niin peruttaa jatkotilaus. Tilasin sivujen http://terveysuutisia.com/dieettineuvoja/2/?c1=19&c2=2464&c3=1 kautta laitoin muuten viestiä sivujen yhetyshenkilölle E-Mail: jaana@kuluttajauutisten.com että eipä näyttänyt tilaus onnistuva. Nyt siis vain odotellaan. 

Vähällä oli...

Huh, itsellä taisi käydä hyvä mäihä. Yritin (pöljä pöljä pöljä!!!) tilata just noita tuotteita, mutta tuli kans samanlainen herja kuin tuossa yllä. Hädissäni olen nyt tarkkaillut tiliäni eikä sieltä ole mitään veloitettu ja aikaa on kuitenkin mennyt jo viikkoja (ovat ilmeisesti aika nopeita tuossa rahastamisessa...). Tarkistin sitten luottokorttini tietoja nettipankissa ja minun luottokorttini tiedoissa lukee "verkkokäyttö: EI"! Huh huh. Kylläpäs oli vähän kylmä hiki, kun tuli tehtyä niin pöljästi...

maksu

Älkää hyvät ihmiset laittako korttinne numeroa mihinkään!!!!!
Antaessasi numeron suostut siihen, että tiliäsi veloitetaan silloin ku halutaan ja mitä summia vaan.

Thank You!

Glad to know this interesting idea!Ryan for https://www.kckremodeling.com/

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina