Nushape tarjous - toimiiko?

Katselin innolla tätä muotilaihdutusohjelmaa Nushape-valmistetta. Ilmeisesti joku norjalainen keksintö. Toimiikohan tuo todella?

Saisi ny tilattua ilmaiseksi 142 euron paketin. Tai no postikulut menee, mutta ne on vaan 9,90 e. Sivuilla sanotaan, että mukaan tulee:

30 päivän käyttöä annos Nushape-valmistetta (arvo 49,39 €a)
Nushape for Life-ohjelman eka osa
Fitnesslaskuri (arvo 28,70 €a)
Nushape for Life-kirjanen laihdutusopas (arvo 51,80 €).
Mittanauha (arvo 2,20 €) - tämä nyt tietty olisikin jo :)

Tässä Nushapen sivut ja lisätietoa

Kannattaisko testata? Eipä ole kymppi ainakaan iso sijoitus kun nuo kaikki saa :D

Olen kokeillut useampia

Olen kokeillut useampia tuotteita, mutta tuota en ole vielä kokeillut joten en osaa sanoa tuosta mitään. Ihmettelen vaan miksi et kokeile, kun kuitenkin ei maksa kokeileminen oikeastaan mitään :)

Olen nyt 6 kk käyttänyt

Olen nyt 6 kk käyttänyt Nushapea ja väittäisin että Nushape valmiste toimii oikeasti. Tai sitten olen mukamas täysin muuttanut elintapojani (vaikea uskoa :) vaikka niin toivoisinkin ). Tuossa on tärkeitä vinkkejä ja neuvoja varsinaisen tuotteen lisänä mukana myös! Olin kyllä kieltämättä aika skeptinen. En toki voi sanoa, että painonpudotus 100% varmuudella on täysin tuon Nushape-tuotteen ansiota, mutta aivan varmasti siitä on ainakin apua ollut!

nushapesta

Päätin huvikseni testata nushapea koska aloituspaketilla ei ollut paljoa hintaa. En odottanut ihmeitä tuotteelta, mutta en kyllä odottanut lihoavani. Läskiä tuli muutama kilo lisää vaikka noudatin paketin ohjeita. Kaiken lisäksi kokeilu ei ollutkaan niin halpa kun luulin. Kyseisen huijarifirma lähettää melkein heti perään jatkopaketin jossa on 2 KK tabletit, paketin hinta on yli 100 e. Ihmettelen suuresti miten tälläinen on laillista suomessa. Pakotetaan ostamaan tuotteita jotka ovat täyttä P***AA. Kaikille jotka googlettelevat NUSHAPE nimeä todellisen tiedon takia sanoisin että JÄTTÄKÄÄ OSTAMATTA JA TUKEMATTA LÄHES RIKOLLISTA TOIMINTAA. AINUT ASIA MIKÄ NÄILLÄ PILLEREILLÄ KEVENEE ON LOMPAKKO!!! Jos haluatte laihtua niin suosittelen kalorilaskuri.fi sivustoa ja esim pyöräily tai kuntosalia, ei häviä rahat ja paino putoaa.

mistä saisi asiallista tietoa

Olen koko alkukesän hoitanut erään eläkeläisen Nushape-rumbaa. Laskuja ja perintälaskuja on tullut jo 12 kpl. Hän tilasi vain kokeiluerän, muttei olisi halunnut enää muuta. Olen ottanut yhteyttä yritykseen, perintäyritykseen, kuluttaja-asiamiehiin, terveystarkastajiin, Eviraan aina lakimiestä myöten, maa- ja metsätalousministeriöön, sosiaali- ja terveysministeriöön, moneen ylitarkastajaan, etsinyt Norjasta Suomen suurlähetystöstä apua, kun itse en osaa norjan kieltä. Keskusrikospoliisille laitoin sähköpostia, eivät ole vastanneet. SUOMEN VIRANOMAISET EIVÄT OTA MITÄÄN KANTAA ASIASTA, KOSKA NORJA ON ETA-MAA JA SUOMI ON EU-MAA. Suomessa ei kukaan lähde tutkimaan kyseistä Nushape-valmistetta, koska sen tekevät Norjan viranomaiset. Suomessa ei kukaan tiedä, onko Nushape-pillereillä valmistuslupaa, myyntilupaa tai lupaa myydä netissä. Purkkiin on pantu toinen tarra päälle, sivuvaikutuksista ei lue mitään, mainitaan, että valmistettu Kiinassa. Koko Aasian alueelta ei löydy valmistajaa. Myynti on keskittynyt Skandinaviaan. Australiassa Nushape-liikeideaa myydään laihdutusaterioina ovelle asti. Iltalehdessä oli tänään mainos Nuformin Glycotil-laihdutusvalmisteesta...

Wow

Great work! I believe in your potential!
 
Cheers!Ryan for  remodelingclearwater.com

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina