Opuntia Pluss kokemuksia? Opuntia Pluss tarjous tuli ja mietin

Opuntia Pluss kokemuksia? Opuntia Pluss tarjous tuli ja mietin onko ok? Mainoksessa tätä Herbal Vital tuotetta kehuttiin kovasti.. Ymmärrän toki että 'mainoslause 10 kg pois 6 viikossa' ei onnistu ilman todella rajua liikuntaa, mutta apua tästä voisi olla vähemmälläkin. Löytyykö kokemuksia? Arvostelkaa, kommentoikaa ? Haluan tietää ennen kuin tilaan. Kiitti.

Ja kyse on siis seuraavasta:

Kokeile Opuntia Pluss 30 päivää pelkillä postikuluilla
(jos yhä voimassa)

Opuntia Pluss

Opuntia Pluss on ns. älykäs laihdutuspilleri eli vaikuttaa tiettyihin osiin. Jos lantion tai reisien seudulla esim. ylimääräistä niin juuri toimiva valinta. Toki muu on myös tärkeä, mutta on paljon motivoivampaa kun tehon näkee nopeammin Opuntia Plussan avulla.

opuntiapluss

Opuntiapluss on vyötärön, lantion ja reisien täsmälaihdutukseen pyrkivä laihistuote. Ei se tietenkään voi ainoastaan noihin vaikuttaa, mutta olen ymmärtänyt että erityisvaikutus on noilla alueilla. Itse haluan juuri noita alueita parantaa pepun lisäksi, niin pitää ainakin testata. Mutta kokemusta ei vielä ole. Palaan asiaan, kun on tullut kokeiltua :)

Opuntia Pluss

Kyllähän sen järkikin sanoo etttei tuollaista painon pudotusta voi olla ja toteuttaa terveellisesti. Itse olen aikoinaan laihduttanut 50 kg aikuisdiabeetikon rokaympyrän avulla ja ravintoterapeutin opastuksella, aikaa meni vuosi. Perus ohjeet sokeri, suola, kovat rasvat pois ja liikuntaa lisää ja riiittävästi unta päähän. Aluksi oli hieman vaikeaa, mutta äkkiä tottui vaihtamaan valkean leivän ruisleipään, voin vaihdoin tuorekurkkuun, menin vesijumpaan ja kävelyryhmään jne. Painonpudotus on jokaisen  korvien välissä ei ihmepillereissä.
 
Nimimerkki kannaattaa kokeilla

moi

miksi puhelin numerot eivät toimi? osa on  vanhentunut uuteen ei saa yhteyttä ja toinen numero on virheellinen mikä siis on se oikea numero?

Ei tehoa

Olen kokeillut Opuntiaa yli kuukauden tuloksia ei näy missään. Vaihdan vanhaan hyväksi todettuun keinoon liikun enemmän, nukun hyvin ja jätän hömppä pillerit pois
 

Toimii

Itselläni toimi, mutta toki lisäsin samalla liikuntaa ja söin hieman vähemmän herkkuja.
Uskoisin, että auttoi merkittävästi nopeuttamalla painonpudotusta.
Nimimerkillä 8 kg vähemmän mitä vuoden vaihteessa eli 10% painosta kadonnut :D

Opuntia Pluss vs. Removyl?

Nyt olisi itse tarkoitus pudottaa noin 8-12kg ja mietin, että otanko Opuntia Pluss valmisteen avuksi. Tuo tarjous oli jossain vaiheessa "suljettuna" - tietääkö kukaan miksi?
Haluaisin kilot pois ennen joulua - tuleeko liian kiire? Toki kiristän ruokavaliota ja aloitan liikunnan samalla.
Nyt kun etsin, niin ainakin http://laihdutuspillerit.biz/opuntia-pluss/ löytyy voimassa oleva tarjous.
Samalla mietin muita vaihtoehtoja ja esim. Removyl lienee yksi potentiaalinen tuote: http://laihdutuspillerit.biz/removyl/
 
Siitä on netissä enemmän keskusteluita kuin Opuntiasta, mutta kaikki kommentit ei ole pelkästään positiivisia.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina