Nutrilett dieetti kokemuksia

Löytyykö Nutrilett dieetti kokemuksia? Nuo Nutrilett jauhepussit ja patukat ovat vallanneet kaikki lisäravinnehyllyt. Mutta onko noista oikeeseti apua? Kiinnostaisi kuulla tippuuko tuolla paino oikeasti?

Ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo ( www.hyvinvoinnin.fi ) myy noita Nutrilett tuotteita hyvään hintaan. On tarjolla ties mitä valmistetta. Nuo Nuttrilett Intensive jauhepussit on ilmeisesti tarkotiettu, jos laihduttaa omatoimisesti. Ne toimivat ravinnon korvikkeina. Luin, että idea on että noita käytetään ainoana ravintona ja Nutrilett Intensive jauhepussit antaa sitten energiaa alle 800 kcal per päivä. Toki tuota laihdutuskuuria vois sitten tehostaa liikkumalla aktiivisesti. Nutrilett patukat on sitten ateriankorvikkeita, jotka on tarkoitettu painonhallintaan.

Koska nämä eivät ole mitenkään uusia tuotteita niin varmasti ihmisille on kertynyt jo runsaasti Nutrilett kokemuksia. Olisi kiva kuulla vinkkejä ja tietoa kuinka tehokas tuo on ennenkuin aloitan oman dieettini.

Jos on ongelmia, ettei saa

Jos on ongelmia, ettei saa rajoitettu syömistään (eli energian sisäänottoa) niin tuo Nutrilett dieetti on ihan hyvä. Eli siis nuo Intensive jauhepussit. Ne on erittäin selkeitä ja jos asuu yksin, voi jääkaappiin jättää pelkän valon estämään napostelua :D

Nutrilett

Joo. Tuo oli myös oma peruste aikoinaan käyttää noita Nutrilett intensive jauhepusseja. Patukoita en ole koskaan syönyt, koska ne eivät tarjoa samaan tapaan kontrollia laihdutukseen. Painon saman säilyttämiseen tai pieneen kevennystarpeeseen toimivat varmasti kylläkin.

Nutrilett kokemuksia

Käytin tuota 2 viikon kuureissa viime syksynä 4 vetoa ja tavoitteisiin pääsin suunnilleet eli kyllä tuolla paino putoaa ja pakkokin sen on, sillä tuo perustuu juuri siihen, että energian saanti on käytännössä kaikki noissa jauhepusseissa eli ei tarvitse itse laskea kaloreita vain pitää kovaa itsekuria ja pysyä noissa. Ohjeistuksessa kerrotaan miten nesteiden kanssa tulee toimia. Itse join kyllä yhä aamukahvin (rasvattoman maidon kanssa).

Mielestäni nuttrilet on

Mielestäni nuttrilet on paras laihdutusvalmisteista mitä olen kokeillut. Perustelu on yksikertainen. Se toimi.

Hyviä kokemuksia

Ajattelin minäkin heittää tänne kommenttini jos joku vaikka hyötyisi! Ensinnäkin se toimii. Toiseksi on se niin hiton pahaa. Kolmanneksi se ei opeta painonhallintaa pudotuksen jälkeen. :D
Olen käyttänyt Nutrilettin muutaman kerran viimeisten 15 vuoden aikana. Aina on paino pudonnut tosi tehokkaasti - mutta tullut myös takaisin. Eli painonhallintaan pudotuksen jälkeen se ei auta mitään, tietenkään, sillä samat huonot tavat mulla palasi takaisin pikkuhiljaa.
Nyt olenkin sitten tekemässä erittäin mielenkiintoista koetta. Pudotin painoani taas kerran kaksi vuotta sitten karppauksella. Painoa lähti 15 kg, mutta jämähti siihen vaikka jatkoin vhh-ruokavaliolla (jolla aion jatkaa loppuelämäni by the way). No, nyt sitten olen ottanut yhdistetyn karppaus-Nutrilett -kokeilun. Tämähän on siis kaikkea muuta kuin karppauksessa hyväksytty yhdistelmä, mutta jo vuoden jatkuneen jumin jälkeen oli pakko koittaa jotain.
Eli otan kolme pussia päivässä (olen siis nainen) ja syön lounaaksi karppaajan proteiinisalaatin, en laske siitä kaloreita. Jotain on syötävä, koska urheilen 1,5 tuntia aina työpäivän jälkeen. Tämä viikko on nyt ensimmäinen ja paino on pudonnut maanantaista 600 g, siis kolmessa päivässä. Liikunnan jaksan hyvin ja olo on tosi hyvä muutenkin. Ajatuksena on jatkaa tätä kaksi viikkoa kerrallaan, sitten viikon tauko normikarppiruoalla ja sitten taas kaksi viikkoa nutri+karpilla. Tätä niin kauan että viimeiset 10 kiloa ovat karisseet eli näillä näkymin huhtikuun loppuun. Karppauksessa on se hyvä puoli että sillä ei paino nouse, tämä on jo mun kohdalla todistettu. Eli yhteenvetona voisin sanoa että nutrilla loput kilot pois ja karppiperiaatteilla loppuelämä samassa kuosissa. Ei pahempi!
Mutta jos joku ei ole joskus Nutrilettia maistanut niin voin sanoa että sisua tämä vaatii. On se vaan niin kauhean makuista....otti sitten mitä lajia tahansa...

Olen kanssa kokeillut ja

Olen kanssa kokeillut ja todennut Nutrilett intenssive kuurin erinomaiseksi laihdutus menetelmäksi. Minulla on paljon kokemusta vuosien varrelta, kaksi vuotta sitten laihdutin 23 kg. ja täytyy sanoa että vaikka Joulukuusta nyt Helmikuuhun on mennyt kuin pellossa suklaata syöden ja leipoen, niin painoa on tullut vain 4kg. ja nyt taas olen saanut inspiration uuteen kuuriin. Siis kilot eivät ole tulleet takaisin kun itsestään, viellä ollaan reilusti miinuksella :) , itse normaalisti kanssa syön karppi painotteisesti, kevyttä lihaa ja kasviksia ja rahkaa mutta sitten kanssa syön kokojyvää ja ruista hiukan. Nyt on taas viikko takana ja 3kg. on lähtenyt. Itse sairastan kakkos tyypin diabetestä (herkut siksi pitäisi pysyä aisoissa), karppauksen takia vuosia sokeri  on ollut melkeen normaaleissa arvoissa. Kirjoitan tämän kertoakseen että joskus kun elämän tilanteet vaatii niin voi nautiskella ja herkutella, itsellä se meni kyllä nyt hiukan överiksi, mutta painon voi pitää hyvin laihduttamisen jälkeen kurissa ja ei tarvi lihoa takaisin :)

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina