Nuvoryn kokemuksia - kova rahat takaisin, jos ei laihdu -tarjous

Haussa Nuvoryn kokemuksia. Nuvoryn lupaa rahat takaisin oheisesta tarjouksesta, jos et laihdu. Kaipaisin siis Nuvoryn kokemuksia, sillä tuo tarjous houkuttaa kovasti. Harva laihdutustuotteita myyvistä yrityksistä oikeasti lupaa takuun laihtumiselle. Kyseessä on siis tämä Nuvoryn tarjous: rahat takaisin, jos et laidu:
(Herkuttele.com ylläpito poistanut asiattoman linkin tästä)

Valopää

Kukas sinut on palkannut mainostamaan näitä huijareita?
Tässä parista Euroopan maasta uusin huijaus: http://nuvoryn-fi.com/ http://nuvoryn.fr/ http://nuvoryn.de/ Tämä Nuvoryn jotaa näille vanhoille Nathans Natural ammattihuijareiden sivuille: http://nnlabs.com/index.html Siellä on muitakin huijaustuotteita: http://www.viswiss.com/ http://www.levodyn.com/ http://www.lexafem.com/ http://www.pantothen.com/ Kaikille sivuille on yhteistä hyvin vakuuttavat tuote-esittelyt ja se, ettei yrityksellä ole osoitetta, eikä liiketunnusta, pelkkä maili ja puhelinnumero. Suomen mainoksessa ei ollut edes puhelinnumeroa :-) Markkinointi tapahtuu luotettavien sivujen lomassa. Minä löysin mainoksen Talouslehdestä!
Webbi on pullollaan ihmisten valitusta ja itkua näistä tuotteista, siitä vaan selaamaan. Kyseessä on kymmenien miljoonien huijaus. Rahoja et tule saamaan ikinä takaisin. Se on varma.

Nuvoryn- laihdutus"lääke".

Älä missään nimessä usko, Nuvoryn huijaukseen. EI TIETOA YRITYKSESTÄ, EN LÖYTÄNYT TIETOA edes sen nimisestä lääkäristä.
MAKSU TAPAHTUU VAIN VISA tai MasterGardilla, näin annat tilin-numerosi aivan tuntemattomalle!!!!
TÄSTÄ ILMOITTELUSTA TÄYTYY TEHDÄ  KULUTTAJAVIRANOMAISILLE TIETO.
Minäkin löysin netistä Poliklinikka Tri, osiosta ko. mainoksen, yritin etsiä Tri Weisin ja Nuvoryn-laihdutuslääkkeen nimellä googlesta, EI LÖYTYNYT KUMPAAKAAN!!
 

kYLLA ON HUIJAUSTA NUVORYN

OSTIN KYSEISTÄ NUVORYN TUOTETTA 2+1 YKSI KAUPAN PÄÄLLE MAKSOIN 99,9O VISALLA
ALOITIN SYÖMISEN TAMMIKUUSSA NYT 2 PURKKIA SYÖNYT. PAINONI ON NOUSSUT 2KG
VAIKKA LIIKKUNUT 2TUNTIA PÄIVÄSSÄ HIIHTOA ,LENLKKEILYÄ, UIMISTA,EI VAIKUTUSTA.
MAINOKSESSAHAN LUVATAAN RAHAT TAKAISIN JOS EI TULOSTA ALA TULEMAAN.
TILASIN KYSEISEN TUOTTEEN SILLÄ EHDOLLA ETTÄ VAADIN RAHANI TAKAISIN JOS TULOSTA
EI SYNNY.NYT OLEN VAATIMASSA RAHOJA TAKAISIN NIIN EI VIESTEIHINI EDES SAA VASTAUSTA. KUINKA TÄLLÄISTA SAADAAN  KAUPATA TÄMÄN PÄIVÄN SUOMESSA?
MUKAMAS LÄÄKÄRI SUOSITTELEE,NUO LAIHDUTUS KUVATHAN SAADAAN TIETOKONEELLA TEHTYÄ.
 
 

Ei jumalauta

aika kovaa settoiä että suoraan tohon laitetaan mainoslinkki :D

täällä juntti

joka on ostanut luottokortilla vaikka mitä ja ei ole kortti muille rahoja antanut. En tiedä pillereistä, uskon asia ja vois vaikka laihtuakkin.

Nuvoryl

Heippa kaikki !
Olen syönyt kyseistä lääkettä kolme viikkoa ja painoa on tippunut 8,5 kiloa, lähtöpaino oli 101,4 ja nyt 92,9 otan 4 kapselia päivässä ja olo on mahtava.
Syön säännöllisesti 6 ateriaa päivässä yhteensä 1000 kaloria ja liikun 3 tuntia päivässä.
Älkää marisko vaan noudattakaa ohjeita.
 

NOVORYN-tablettien käytöstä

Painoni laski 6,4 kg ajalla 15 pv.otin 2 tabl. (1 aamulla ja 1 illalla ruoan yhteydessä) Jätin pois ylimääräiset hiilarit, kuten vehnäpullat ja -leivät. pastat, potut.  Suurustin kastikkeet maissijauhoilla tai Jytte-jauhoilla, josta valmistin myös pitsapohjat. Jytteä voikin laitta suhteessa vähemmin , kuin vehnäjauhoja., myös unohdin janojuoman, kaljan, pois. Kaurapuuroa, kananmunan valkuaista, tosin 1 keltuainen/pvä. ,kauraleipä on hyvää raejuuston ja tomaatin kanssa. Pinaatit, parsakaalit, palsterakka,selleri ja  punajuuret keitetääni ja lopuksi sauvalla survotaan muhennokseksi. Lientähän en kaatanut pois, joten kaikki vitamiinit oli tallella.  Aion jatkaa NOVORYN kuuria, jos apteekista sais kapseleita.
Tyytyväinen Annikki
seitsemän 

schwiddu :)

swidu :)

kokemus Novoryn kapseleista

Olen syönyt ko kapseleita reilun viikon. Mitään muutoksia ei ole tapahtunut, ei painon laskua, ei virkistymistä, ei siis yhtään mitään.

On maailma ihme paikka

Hmm ja kenellekkään ei ole tullut mieleen, että ne kenellä tuloksia tulee ovat noudattaneet " ohjeita ", mitä pitää noudattaa tuotteen syömisen yhteydessä. Nehän on perus laihtumisneuvoja ilman mitään pillereitä. Liiku ja kuluta kaloreita enemmän kuin syöt. Sellaista pilleriä ei olekkaan, mikä laihduttaa sohvalla istuen ja syöden.

Ei toivottua tulosta. Paino pysynyt samana.

Ei toivottua tulosta.  Paino pysynyt samana käytettyäni kolme purkillista Nuvorynia.  Ilmoitin tästä ja pyysin rahojani takaisin, kuten oli luvattu.  Mitään ei ole kuulunut sieltä Nuvorynistä päin.  Kyllähän se piti arvata, ettei teiltä saa rahaa takaisin.  Turhia lupauksia vain.  Itse asiassa katsoisin että toimintanne on suurta huijausta, petosta.  Ikävää että törkeät huijarit saavat toimia vapaasti joutumatta millään tavalla vastaamaan turhista lupauksistaan ja petoksestaan.  Hävetkää!

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina