Atkinsin dieetti

Kaikkialla missä mainitaan sana dieetti mainitaan myös Atkinsin dieetti. Kysyisin toimiiko tuo Atkinsin dieetti oikeasti?
Tiivistettynä kyseessä on siis ruokavalio, jossa vältetään hiilihydraatteja. Sen sijaan syödään proteiinejä ja rasvaa. Hiilihydraateista tulisi välttää erityisesti nopeita pienimolekyylisiä hiilihydraatteja.
Atkinsin dieetin tehosta on väitelty aika paljon ja monilla keskustelupalstoillakin oli monia eriäviä mielipiteitä. Joten miten on? Toimiiko tämä laihdutusmenetelmä oikeasti?

Atkins dieetti

Tosta on kiistelty aika paljon. Siis lähinnä terveellisyydestä ja siitä tuleeko paino heti takaisin dieetin jälkeen. Lyhyellä aikavälillä sen toimivuudesta ei varmasti ole kellään epäselvyyttä. Atkinsin dieetti on todella tehokas tapa vähintäänkin lyhytaikaisene laihduttamiseen. Sitten kun taas alat syödä hiilihydraatteja ei olekaan enää niin selkeää miten Atkinsin dieetti toimii. Eli osa painosta voi tulla takaisin. Pitää siis muuttaa pysyvästi ruokailutottumiksia, jotta Atkinsin dieetin vaikutus jäisi pysyvämmäksi.

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina