Xyphedrine kokeilu ilmaiseksi - toimiiko?

Tuli jälleen vastaan uusi valmiste nimeltä Xyphedrine. Xyphedrine väittää koostuvan 4 tehokkaasta rasvanpolttajasta. Onko teillä kokemuksia Xyphedrine -laihdutustuotteesta ja mihin noiden eri ainesosien teho perustuu?
Linkki: Xyphedrine valmisteen näytepakkauksen tilaus ja lisätietoja

Xyphedrine

Xyphedrine perustuu ymmärtääkseni siihen, että se samalla estää rasvaa imeytymästä kehoon ja toisaalta poistaa jo kehossa olevaa rasvaa. Eli ns. kaksitehoinen valmiste. Se pyrkii myös vaikuttamaan kylläisyyden tunteeseen, jolloin laihduttamisesta tulee "kivuttomampaa", kun ei ole nälkä niin usein ja näläntunne niin voimakas.

Olen tilannut, mutta en osaa

Olen tilannut, mutta en osaa vielä sanoa kuinka hyvä tuo Xyphedrine on oikeasti. Xyphedrine kokemuksia kaivataan!

Ihan asiallinen tuo

Ihan asiallinen tuo tutustumispaketti tuossa Xyphedrinessä ainakin on. Vasta pari päivää ehtinyt kokeilla. Vaikuttaa laadukkaalta, mutta tehosta en vielä tiedä.. 

Jaa-a

musta vähän tuntuu, että nää on näitä "jos uskot niin ne toimii"-valmisteita... Itsellä on monenlaisia kokemuksia nuista valmisteista, ne vaikuttaa vähän aikaa, mutta sitten kun oma innostus lopahtaa, loppuu myös vaikutus.
Laihdutus onnistuu kun on oikeasti halua laihduttaa ja oikeanlainen motivaatio. Ihminen laihtuu ainoastaan jos syö vähemmän kuin kuluttaa! Ei siinä auta mitkään pillerit( paitsi laksatiivit ;)) )!
Olen joskus käyttänyt jotain efedriini valmistetta, joka toimi aikansa sitten enää ei. Eli nuiden valmisteiden ohessa tulee sellainen ohjevihkonen usein, jossa käsketään lisätä liikuntaa ja katsoa mitä syö, eli kokeilkaapa pelkästään katsoa mitä syö ja lisätä liikuntaa... varmaankin laihtuu jonkin aikaa, alussa lähtee ylimääräiset turvotukset ja nesteen, joten alku on huimaa.. minäkin laihduin parissa kuukaudessa 10 kiloa... eli yli kilon viikossa. Sitten vauhti hidastaa ja oma into samaa tahtia... ihankuin missä tahansa laihdutusmuodossa... mutta tarviiko siihen jotian valmistetta, vai syökö ja liikkuuko vain tuhansien netissä olevien ohjeiden avulla ?

Jaa-a

Olen kanssasi AIVAN SAMAA MIELTÄ kirjoittamistasi asioista!!
 

Käyttänyt n. 5päivää

Tilasin itselleni tuon ekan kokeilujakson. Laihdutuksen tehosta en osaa sanoa, mutta meikäläisellä ainakin näläntunnetta aika hyvin on vähentänyt. Miinuksena, voi johtua kyllä ihan muustakin, on että vatsa on vähän kovalla. Ei se silti mikään uusi juttu ole meikäläisen elämässä.

kovuus

ihan sama mulla,kokeillut kolme päiväävatsa ei toimi ollenkaan ja näläntunteen vienyt pois!

Laihdut varmasti

Miksi sitten maailmassa on liika lihavuutta jos tämmöisiä tuotteita keksitään ?
Olisitko valmis maksamaan minulle jos todellakin haluut laihtua esim:3kk 20kg ja jne...?
Eikä maksa kuin 200€ / 3kk ja takuu laihdutus jos uskot MINUA ja MINUN treenejä!!!!!
Ota yhteyttä ja tilaa TAKUU tuote jonka voit palauttaa !!!

discouraging

think a liitel bit, even if you take some pills and eat like a pig the pills nevr work,thats why there is so many fat peopel in the worl. so please use not such type of discouraging worn in order to keep peopel motive o,

Xyphedrine

Suosittelen lukemaan mm. oheisen linkin:
http://sideeffectsofdietpills.net/xyphedrine/
Kuka loppujen lopuksi tietää, mitä tämä tuote sisältää ja mitä se aiheuttaa keholle?
Laihtumisen ohje on kuitenkin vähemmän energiaa (ja hiilareita!) sekä lisää liikuntaa lihaskunnon ylläpitämiseen -> rasva palaa paremmin.

Xyphedrine

Joo mä tilasin moisen aloituspakkauksen. Ja 4 väivää kerkesin syömään niitä ja paino putosi 1,2 kg ja sitten maha tuli kipeeksi ja se turposi ylävatsan kohdalta. Nyt menossa vatsaultraan tarkistamaan että ei ole muuta vikaa. En muistanut mainita lääkärille että olin popsinut noita koska lopetin niiden syönnin siihe 4 päivään. Ja se mitä niistä loppujenlopuksi sain oli kova jano yötä päivää, vyötärölle 5 cm lisää ja vuorokaudessa paino nousi 3 kg. Että näin. Enhän sitä varmaksi tiiä että johtuko noista pillereistä mutta kunhan nyt vaan kerroin että aika hyvä yhteensattuma. Mistä sitä tietää että mitä noi sisältää. Kyllä se varmasti olis parempi ottaa se Alli avuksi jos jotain haluaa käyttää, mutta paras on että syö terveellisesti ja liikkuu säännölliseti. Kyllä sillä laihtuu. ;)

Aattelin tilata, mutta luin osan aineosista...

Ehkä olen liian varovainen, mutta minulta jää tilaamatta.
200 mg Kokamiinia – kokamiinia uutetaan kolumbialaisesta kaakaosta yksinoikeudella, ja se sisältää paljon antioksidantteja. Se muodostuu lukuisista yhdisteistä, joihin kuuluvat biogeeniset amiinit (fenyylietyyliamiini, tyramiini, ja synefriini), metyyliksantiineja (teoboromiini, kofeiini, teofylliini), aminohappoja (fenyylialaniini, tryptofaani, tyrosiini, ynnä muita), runaasti magnesiumia sisältäviä mineraaleja, sekä joitakin mahdollisia kannabisjohdannaisyhdisteitä, joilla ei ole psykoaktiivisia vaikutuksia.

Just hain postista!

Elikkäs en oo vielä napannu yhtään nappia ja jo usko horjuu tuotteen vaikutukseen! Pakkauksen kyljessä lukevat vaikuttavat aineet, jotka hädin tuskin minua vakuuttavat.
 
kalsiumkarbonaatti,
kalsiumpyruvaatti,
vihreä tee,
chilijauhe,
kaakao,
yllä olevat listattu vaikuttaviksi aineiksi ja loput "kapselin apuaineiksi"
liivate, mikrokristallinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, maltodekstriini, trikaliumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat.
 
Aika epäilyttävää jos nuo alkaa läskiä irrottaa tiuhaan tahtiin...

Toimiko se?

Joo toimi se puolivuotta ja -16 kg  :  )

käyttänyt 3 viikkoa

Kyllä on OK tuote toimii vatsan ympärys mitta oli 105 cn. nyt 97 cn
Paino tippunut 3kg.Ei tämä yksin AUTA paino tiputukseen katso mitä syöt
Ja liiku tämä on lisä apu

: )

Millainen liikunta on parasta ? Normi lenkkeilyt yms.. vai ihan rehkiminen ?

Millainen liikunta on parasta?

sellainen liikunta on parasta, mistä itse tykkäät! kerran kaski viikossa lihaskuntoa lilsäksi (kuntosaliharjoitus)  jotta lihaksesi voivat sinua sitten liikuttaa mieleisessäsi liikuntamuodossa. Minä itse aloitin syksyllä kansantanssin, ja zumban sekä hiihdan ja teen kävelylenkkejä ja pyrin käymään kuntosalilla ainakin sen kerran viikossa. Nyt kesällä menee aikaa rullaluistellen. Kuntoilu uima-altaalla on myös tehokas kiinteyttäjä, allasjumppaa, vesikävelyä, tai vain ihan kuntouintia vähintään tunti tehokasta.
Taannoin eräs tuttavani kertoi, että miksi paino ei tipu, vaikka kolmekin kertaa viikossa käy uimahallissa. Ei pelkkä vedessä "lilliúminen" auta mihinkään, vaan siellä pitää tehdäkkin jotain. Ja se ruokavalio on tärkeetä, mitä syöt, milloin syöt.
 

Kattso peiliin

Älkää katsoko ainoastaan vakaan, vaan katsokaa välillä myös peiliin. Kun laihdutat paljon painoa pois, on sinun myös muistettava kiinteytys. Itse hokasin vuosia sitten, että miksi vaakalukema ei laske, vaikka kunka liikun ja syön oikein, niin eräs kuntohoitaja sanoi, että lihasmassa sinulla kasvaa, ja siksi paino ei nouse, eli peiliin katsomalla huomasin, ett olen laihtunut ja kiinteytynyt, eli rasvaa on palanut ja lihasmassa kasvanut. Mitä sitten painonhallinnasta haet, Kiinteää ja lihaksikasta kroppaa vai alhaista vaakanumeroa ja höllyviä vaikkapa käsivarsia?
Tsemppia ja kärsivällisyyttä kaikille painonhallinnan kanssa taisteleville. Ei tämä ole helppoa, elämäntapa muutostahan tämä on!

Joo ei siinä purkin

Joo ei siinä purkin kyljessä kyllä mainittu mitään kokamiinia tai muutakaan, mitä tuon linkin takaa väitettiin. Taitaa olla ihan perus nössöaine, joka ei vaikuta paljo muuhun ku lompakkoon.

Näkemys

En ole koskaan kokeillut mitään mömmöä laihduttamiseen, enkä tiedä toimiiko tämä. Se mitä tiedän tästä aineesta on, että kun olen käyttänyt sitä viikon, niin ei ole sitä huutavaa nälkää. Painoani 97,5 kg en ole sen kummemmin tarkkailut, mutta kai se putoaa kun ei pysty/mahdu tunkemaan ruokaa reppuun, se kun näet on ikäänkuin täysi.

2 viikkoa käyttänyt ja

2 viikkoa käyttänyt ja painoa tullut lisää 2 kiloa ainakin.. ei ihan toimi !!!!!! 

laihdun... ei ongelmia

Lähtöpaino 111, 6 kg vuoden 2011 alussa. Tämän aamun paino 103 kiloa. Kapselit vaikuttavat ruokahaluun, joka minulta on vähennyt paljon. Käytän 2 -3 kapselia / päivä. liekö uskoa vai jtain muuta, sama minulle, kunhan asia toimii. Nyt jo saan kengän nauhat kiinni

Hieno juttu tsemppiä sulle

Hieno juttu tsemppiä sulle :  )

nyt kun olen saanut purkin

nyt kun olen saanut purkin käteeni ja katsonut etiketistä että jaahas;
kalsiumkarbonaatti, kalsiumpyruvaatti, vihreä tee, chilijauhe, kaakao
 
???? voisko nyt olla niin että valmistaja joko ihan ronskisti kusettaa myymällä jotain huipputehokasta kemikaalien synergiaan perustuvaa laihdutuslääkettä esim nettisivuillaan, ja sitten lähettää sulle purkillisen oboytä maustettuna chilillä.
vai onko nyt niin että, tossa on lueteltu ne aineet joita laboratoriossa pilkkomalla osiin saadaan kaivettua esiin Kokamiini (kaakaosta) jne.. mutta kun ei sekään tunnu täsmäävän sivuilla luvattuihin määriin mitkä poikkeavat purkin kyljestä löytyviin TUNTUVASTI.
vaikuttas kyllä pitkälti huuhaatuotteelta.

APUA!!

hei mistä sais ton firman mistä nyt tilattuki noita ku itte tilasin kans ja ny haluisin lopettaa, mutten löydä numeroo mistään!!?? :O

huh

tossakaan ei ole mitään uutta! kerran tilasin toisia pillereitä ja halusin lopettaa,mut et saa kehenkään yhteyttä!!!!!

tätäkös tarkoitat ?

Asiakaspalvelu Helpoiten saat yhteyden meihin sähköpostitse: mailin@herbalvital.fitai puhelinpalvelustamme: 02-844150Asiakaspalvelumme on avoinna kello 8.30–15.30 välisenä aikana (ma-pe)

Mistä numero??

Joo jonne voi mailata tai soittaa josta voi perua tilauksia yms..?! siis tuo on se?
 

Mistä numero??

tuo 02-844150 on virheelline n??

Mun laskussa on numero

Mun laskussa on numero 09-85671569

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina