Kevennys.fi kokemuksia

Löytyykö kokemuksia Kevennys ( www.kevennys.fi ) nimisestä painonhallintuotteista ja Kevennys.fi palvelusta? Tekisi mieli kokeilla jotain uutta. Keventäjät ja moni muut tullut jo läpi käytyä ilman pysyvää vaikutusta. Josko Kevennys viimein auttaisi? Tuo taitaa olla aika uusi juttu, ei varmaan vielä ole kellään pidempiaikaisia kokemuksia Kevennys.fi laihdutus-tuotteista?
 
Eli kyseessä on tämä Kevennys tuote jossa on täällä 2 viikon viikon kokeilu tarjolla pelkillä postikuluilla.

Näemmä Kevennys Karppaus,

Näemmä Kevennys Karppaus, Rasvanpoltto ja Termogeeni nuo eri tuotteet. En ole kyllä kokeillut noista mitään, varmaan justiin tulleet vasta myyntiin..

kevennys

älkää missään nimessä tilatko. minä sairatuin ja en saa syödä "ihme"pillereitä. tilausta ei voi kuitenkaan peruuttaa. Nyt pitää hommata KALLIS lääkärin todistus tätä firmaa varten. tulee kalliiksi maksaa heidän pillereitä ja lääkärin palkkiota. tätä kerron kyllä eteenpäin miten toimivat,laittakaa nyt muutkin asiasta kommenttia muuallekkin kuin näille heidän sivuille.nauravat partoihinsa meille hyväuskoisille ja vievät rahat.

kevennys

Mitähän kuluttajasuoja laki sanoo tähän touhuun

Mitä tuo Kevennys Termogeeni sisältää?

Kevennys.fi sivuilla sanotaan, että vihreä kahvipapu-uute olisi kysessä. Mitähän tuo kahvipapu-uute oikein on? Pitäisi sisäisesti nostaa kropan lämpötilaa ja polttaa enemmän rasvaa (lukee myös kevennys.fi sivustolla), mutta miten tuo voi nostaa kropan lämpötilaa?

Kevennys termogeenit

Tuossa www.kevennys.fi tuotteessa termogeenit ovat kofeiini, cayennepippuri, ja guarana. Termogeenin idea on kiihdyttää aineenvaihdutaa ja sitten samalla kiihdyttää rasvanpolttamista. Nuo aineet ovat turvallisia luonnontuotteita. Oikeastaan ainoastaan kokeilemalla selviää miten nämä termogeenit toimivat kohdallasi.

Kevennys termogeenit

Pistetään tilaukseen ja testiin, millainen tää Kevennys oikeen on. Vaikuttaa ainakin aika hyvältä :)

Kevennys

Sama. Eipä siinä ainakaan mitään häviä, kun tuolla sivulla on tuo ilmainen 2 viikon kokeilu, jossa saa näytepakkauksen. Pistän kokemuksia tulemaan, kun paketti on tullut ja ehtinyt testata :)

Älä ihmeessä tilaa.

Älä ihmeessä tilaa. On huijarifirma, hulluja olette jos tilaatte. Lukekaan Suomi 24 sivuilta, miten siinä käy. Haku Kevennys pakkomyy... Olen vanha ihminen ja vaikka palautin jokaisen lähetyksen, minut vietiin oikein käräjäoikeuteen, luottotietoni menivät ja maksan palautetuista tuotteista maltaita, Siinä meni  minun vanhuuteni ja turvani. En saa lääkkeitäkään apteekista. Vanhus 77 vuotta

Pistin kokeiluun. Eipä tuo

Pistin kokeiluun. Eipä tuo ota jos ei annakaan. Vaikutti kyllä ihan lupaavalta. Kotimainen asiallinen tuote ja pääsee kokeilemaan ilmaiseksi.

Ainakin OTTAA, meitä on

Ainakin OTTAA, meitä on paljon...Minä mm. Lukekaa pettyneiden kirjoituksia.

onkohan kotimainen?

Se, että kapselit PAKATAAN Maarianhaminassa, ei tee siitä kotimaista, eikä ainakaan asiallista tuotetta ! Älä, hyvä ihminen, pistä kättäsi p...aan ! Tietää ongelmia; sanoo nimimerkki  kokenut

Itse olen kokeillut nyt

Itse olen kokeillut nyt vähän aikaa ja olen ollut aika tyytyväinen, muistakaa sitten että jos ette halua jatkaa niin täytyy 14 päivän sisällä tutustumispaketin vastaanottamisesta ilmoittaa heille, muuten tulee seuraava paketti ja 9kk määräaikainen sopimus.

Kevennystä testattu

Tilasin kevennyksen ja postissa tuli kaksi satsia vaikka yhden vain tilasin. Ei tarvinnut toista laatikkoa sentää palauttaa eikä maksaa. Olen testannut nyt viikon verran enkä ole kyllä mitään vaikutusta huomannut mutta jatketaan testailua.

Kevennyksestä vatsa kipeäksi

Olen n. runsaan viikon syönyt kevennyspillereitä vatsa on kipeä ja älyttömän turvoksissa. Ei ole ainakaan minun juttuni.
 

Näyttäisi sisältävän

Näyttäisi sisältävän cayennepippuria että ei välttämättä sovi ihan kaikille.

Kevennys

Olkaa ihmiset tarkkana kun tilaatte ko. tuotteet. Huolehtikaa, että päätätte tilauksen kahden viikon kuluessa, muuten olette "naimisissa" ko. firman kanssa yhdeksän kuukautta. Sain termogeenista allergisia oireita ja se ei riitä perumisen syyksi enää, kun 14 vuorokautta oli jo kulunut. Yritin palauttaa tuotteita mutta lasku pitää maksaa vaikka tuotteen palauttaa. Tyhjän saa pyytämättäkin. Pakkomyynniltä tuntuu...

kevennys

minunkin pitää toimittaa lääkärin todistus missä nimenomaan kielletään tämän tuotteen syöminen. minulla on kaksi vakavaa keuhkosairautta ja allergia lisäksi ja olen ollut todella sairas loppuvuoden. pitää varmaan otta yhteyttä ylempiin tahoihin kun saa maksut maksettua ja lääkärintodostuksen heille,tulee sairaslomalla olevalle kalliiksi tällainen.

Älkää tilatko

Älkää hyvät ihmiset tilatko tältä firmalta tuotteita. Firmassa pakkomyynti meininki ja pientä kieroilua kokoajan. Palautetut tuotteet eivät mene perille, jotta saisivat vaan rahat kuluttajilta, laskutusosoitetta ainakin kaksi, tyhjiä paketteja jne jne. Ei minkäänlaista inhimillistä asiakaspalvelua. Hyvin kaavamaista, josta ei tuu mieleen kuin rahat pois ja äkkiä. Puhelimella soittaminenkin kallista! Siitäkin rahat pois. Kuluttajaneuvoja sanoi, että tämän alan nettifirmoista ei pitäisi ostaa mitään, niin paljon ongelmia!

Ongelmia

Älkää tilatko .  Pillerit eivät sopineet minulle.  Soitin firmaan ja ilmoitin asian heille.  Sieltä sanottiin että tarvitsen lääkärintodistuksen asiasta.  Lääkärit eivät sellaista kirjoita ilman kalliita kokeita.  Nyt joudun maksamaan ja ottamaan vastaan pillerit joita en voi käyttää.  Kahdessa viikossa ei vielä tiedä sopiiko pillerit.
 
 
 

Käsittämätön firma

Jos palautatte firmalle tuotteet, vaikka oikein 14 pv sisällä, he eivät saa niitä! Useamman palautukset jo "kadonneet" matkalla, uskomatonta! Pyytäkää postista kuitti että olette jättäneet palautuksen. Palautuksen (=kuitin esittämisen) jälkeenkin firma lähettää laskun palautetuista tuotteista. Tämä firma siis pakkomyy ja kiskoo rahat asiakkailta kaikin keinoin. Tavoitteena siis vain raha, ei todellakaan asiakkaan hyvinvointi saati asiakas tyytyväisyys. Varokaa tätä fimaa!!!!
 

en tiedä mitä tekisin olen

en tiedä mitä tekisin olen käyttänyt nyt kaksi satsia kyseistä tuoetta ei mitään muuta tehoa kun kauhea ripuli joka päivä.en uskalla enää syödä koko pilleriä vahinko vaan että pitää maksaa tästä hyvästä kuukausi tolkulla.olen yleensä kova vatsainen,mutta tämä häiritsee koko elämän laatua kun pitää istua koko ajan vessassa.älkää hyvät ihmiset menkö tähän huijaukseen näitähän riittää,tyhmyydestä saa nyt maksaa paskalla.

Anonyymille "Kevennyksen" uhrille

Ei tarvitse maksaa! Kysymyksessä on huijaus. Siinä luvataan asioita, jotka eivät pidä paikkaansa.
Palauta paketit niissä olevaan osoitteeseen ja pakettiin teksti "Asiakaspalautus" (postimerkkiä ei tarvita!).
Kohta perässä tulevan perimisuhkauksen suhteen sama juttu! Palauta "asiakaspalautuksena"  (ilman postimerkkiä vain postilootaan!)
Koko perimisuhkaus on pelkkää roskaa. Ei huijari voi huijausta perintään panna vaikka haluaisikin.
Kevennys-huijauksen menestys perustuu suomalaisten hyväuskoisuuteen ja huijarien tietämän pelottelun tehoon - on maksettava, ei voi peruuttaa, jos et maksa menee perittäväksi!  Huijari on huijari ja huijaa niin kauan kuin huijaus vai toimii.
Pane stoppi huijarin touhuille! Älä anna huijarin vedättää!
 
 

kYLLÄ TARVITSI MAKSAA.

kYLLÄ TARVITSI MAKSAA. VIETIIN KÄRÄJÄOIKEUTEEN, MENI LUOTTOTIEDOT JA ISO RAHA KUUKAUDESSA. HAIKKA MINÄ EN OLE KOSKAAN OLLUT HUIJATTAVISSA, NIIN NYT OLIN. oLEN VANHA IHMINEN JA SAIRASKIN.kAIKKEEN SITÄ PITÄÄ RYHTYÄ. lÄÄKÄRIT TAKOVAT PÄÄHÄN, ETTÄ LAIHDUTA, LAIHDUTA...OSAKSI ON NIIDENKIN SYYTÄ.

Pakkomyyntiä ja huijausta on tämä kevennys.fi

Jos et ole perunut näyte paketin jälkeen 14 vrk sisällä "tilaustasi" alkaa ankara kädenvääntö siitä, että olet sitoutunut 9 kk ajaksi a 29,90 € ostamaan tätä pahanmakuista ja vatsaväänteitäkin aiheuttavaa huijaustuotetta.
Useampi on kertonut että firmassa väittävät etteivät ole saaneet takaisin lähettämääsi asiakaspalautus lähetystä. Menin postiin ja pyysin palautuksesta kuittia.
Postissa selvitettiin että Itellan sopimuksen mukaan palautusositteeksi tulisi laittaa WELLNUTRION 00002 Helsinki.  Yrittävät palauttamisen jälkeen silti vielä lähettää väkisin uusia paketteja.
Laitoin asian Kuluttajavirastoon selvitettäväksi, että ihmisten kiusaamiselle tulisi loppu.
Tehkää kaikki kiusatut samoin. Kyllä tällaiselle härskille toiminnalle pitää loppu löytyä.
Osoite on Kuluttajavirasto Haapaniemenkatu 4 A 7 krs. Pl 5, 00531 Helsinki
Nettiosoite: www.kuluttajavirasto.fi
 
 

Katoavat paketit

Postikaan ei usko että samaan firmaan kaksi palautettua pakettia voisi kadota. Sielläkin oltiin sitä mieltä että firma valehtelee tai ovat laittaneet tarkotuksellisesti väärän osoitteen paketteihin. Etämyynnissä myös palautus määrätyn aikarajan sisällä on peruutus. Mutta tähän firmaan se ei toimi, koska palautukset katoavat.
Nyt on postissakin firman nimi ja toimintatapa tiedossa, lupasivat välittää tietoa asiakkaille jos törmäävät paketteihin/firmaan. Firma varmaan haluaa mainostaa tuotteitaan tällaisella toimintatavalla. Sana leviää, asiakkaat loppuvat.
 

Kevennys vastaa

Tervehdys keskustelijoille,
Toivoisin, että kaksi viimeisen viestin kirjoittanutta ottaisivat välittömästi yhteyttä meidän asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kevennys.fi.
 
Kevennyksellä ei ole missään nimessä mitään tekemistä Wellnutrition-nimisen yhtiön kanssa ja otan välittömästi yhteyttä Itellaan selvittääkseni, mistä he ovat keksineet sekoittaa Wellnutritionin palautukset meidän palautusten kanssa.
 
Meidän palautusosoite on PL 5200, 00002 HELSINKI (joka lukee paketin etupuolella), mutta näytepakkausta ei tarvitse palauttaa, mikäli Kevennystä ei halua jatkossa käyttää. Pelkkä ilmoitus asiakaspalveluun riittää peruutusajan puitteissa (14 päivää näytepaketin vastaanottamisesta) joko sähköpostitse, puhelimitse tai vaikkapa kirjeitse.
 
Lisää tietoa mm. 9 kuukauden määräaikaisesta tilauksesta ja muusta Kevennykseen liittyvästä löytyy osoitteesta http://kevennys.fi/tietoa/faq/
 
Kevein terveisin,
Kevennys Asiakaspalvelu
email. asiakaspalvelu@kevennys.fi
web. http://kevennys.fi
puh. 0600 55 5801 (1,83€ min + pvm)

MITÄ PASKAA!!!

Kevennys.fi pakkomyy potaskaa

Varoituksena muillekin, ettei käy kuten minulle. Erehdyin tilaamaan ostohyvitys.fi sivuston kautta tätä selluloosajauhepuristetta (ostohyvitys.fi, joka itse rehellinen ja hyvien tapojen mukaisesti toimiva firma ) ÄLKÄÄ MENKÖ LANKAAN, EDES 6 EURON OSTOHYVITYKSEN TOIVOSSA.Miksei kevennys.fi sivustolla ole mitään infoa toimitusjohtajasta? Asiakkaat varmasti mielellään infoaisivat toimitusjohtajaakin esim.huonosti toimivasta asiakaspalvelusta, jos häneen saisi mutkattomasti yhteyden. Vai onko tämä tarkoituksellista pakoilua vastuusta?  

Palautukset ja kirjeet!!!!!!!!

"Pelkkä ilmoitus asiakaspalveluun riittää peruutusajan puitteissa (14 päivää näytepaketin vastaanottamisesta) joko sähköpostitse, puhelimitse tai vaikkapa kirjeitse"
 
Kysynpähän Kevennykseltä, miten teille voi lähettää mitään kirjeitä postitse kun palautetut tuotteetkaan kirjeineen ei mene teille perille? Palautetun tuotteen mukana lähetetty peruutuskirje (huom 7 päivän sisällä) ja sekään ei ole palautunut teille.....Ja seuraavakin paketti lähetetty kirjeen kanssa, eikä mennyt perille.....
 
Älkää neuvoko semmoseen mikä ei toimi teillä!!! Asiakas kärsii ja viesti leviää.

samoin kävi minulle

MUTTA,en usko valehtelun kantavan kovin pitkälle. prosessi etenee vääjäämättä..Peruutusilmoitus (postikortti alle viikon kokeilupakkauksen tulosta) ja noin kolme viikkoa myöhemmin -siitä huolimatta- tullut, välittömästi avaamattomana palautettu paketti katosivat "bittiavaruuteen..." -kuten heillä on tapana. ÄLKÄÄ MAKSAKO, VIEKÄÄ ASIAA VIRANOMAISTEN KAUTTA ETEENPÄIN, HUIJAREITA !!!!
 

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina