Redufim - kokemuksia? Ilmainen kokeilu

Oletteko testanneet Redufim -nimistä laihdutusvalmistetta? ( www.redufim.fi )Vaikka tuo "10 kiloa 8 viikossa" olisikin mainoslause, niin jos tuosta jotain apua ja tukea saisi niin olisi aika kova juttu :) Kokemuksia Redufimistä löytyy puolesta ja vastaan (tai epäileviä ennemminkin). Positiivisiä kokemuksia on yllättävän paljon. Tuotetta voi kokeilla ilmaiseksi pelkillä postikuluilla, ja siksi houkuttaisi testata.

Linkki Redufim kokeiluun (4 viikkoa ilmaiseksi, vain postikulut)

Luin toiselta palstalta, että Redufim sisältää näitä aineita: 30% cacti nea (opuntia dicus indica), wakame-uute (fucoxanthin) (aktiivit aineet), maltodekstriini (tabletin apuaine), gelatiini, trikalsiumfosfaatti, magnesiumsuola rasvahapoista (tabletin apuaineet), kromikloridi (aktiivi aine). Löytyykö Redufim kokemuksia?

Redufim kokemus: ok

Tilasin toukokuussa, kun yksi tuttuni vaahtosi tuosta. Oli juuri kokeillut pari viikkoa. Itsellä päädyin -2 kg alemmaksi kokeiluaikana, mutta mahdotonta sanoa mikä oli Redufimin osuus ja mikä vähän lisääntyneen liikunnan ja pienien muutosten ravinnossa.

Redufim ja muu

Varmasti Redufimillä voi olla jotain osaa, mtuta eiköhän pääasiassa ole syntynyt lisääntyneestä liikunnosta. Jotain voi myös ravintomuutokset vaikuttaa. Redufim laihdutusvalmisteen tehosta ei ole vielä kokemusta.

Tilasin

Tilasin, mutta ei ole vielä kokemuksia. Uskon et  toi 8 kg 10 viikossa on ihan bullshaittii.. ei kukaan laihdu niin nopeasti. Mutta uskoisin, että positiivisiä vaikutuksia tuolla Redufimillä voipi olla. Ja miksei kokeilisi ilmaiseksi tuota :) Kerron kokemuksia sitten :D

11 kg pudotus viikossa

ilman minkäänlaisia lihdutuspillereitä olen laihtunut 11 kiloa viikossa ja tällä hetkellä en ainakaan enään laihduta.Kokonaan uusi ruokavalikoa ja liikuntaa lisäsin 6 kertaa viikossa.

8 kg 10 viikossa voi olla lähellä todellisuutta

Kyllä 8 kg 10 viikossa on ihan realismiä. Pistin tilaukseen. Apuja vähän tarvitaan tähän taaperrukseen! Miksen kokeilisi, kun vaan postikuluilla saa :)

4 viikkoa

Aika jees että tuo kokeilu on ilmaiseksi 4 viikkoa. Näkee jo vaikutuksetkin.

Ei suinkaan

 

Mainoksessa luvataan 4 viikon kokeilu ilmaiseksi, mutta jos ei halua seuraavaa pakettia niin on peruttava jo 14 päivän kokeilun jälkeen. Eli "ilmaista" kokeilua on vain kaksi viikkoa. Näin minä käsitin sen kun luin tarkkaan ehdot.
Iskulause oli tosi tehokas kyllä ja meinasin tilata. Onneksi tulin järkiini ;D

 

Redufim auttoi ainakin

Redufim auttoi ainakin minua. Tosin ei sentään ihan noin monta kiloa 2 kk:ssa mitä mainoksessa, vain puolet. Silti. Olisi kannattanut kokeilla ;)

Ai että ei muka "kukaan"

Ai että ei muka "kukaan" pysty laihtumaan 10 kg 8 viikossa? Ja pah... itse aikoinaan laihduin 10 kiloa noin 5 viikossa kun aloitin Painonvartijoissa ja muutin vain melko radikaalisti ruokailutottumuksia. Ei siihen mitään ihmelääkkeitä tarvita. Enkä usko laihtumiseen pelkän lääkkeen avulla, tekemättä MITÄÄN muuta, vaikka sitä yritetäänkin aina väittää. Mistäköhän johtuu, että näitä väitteitä esitetään aina justiinsa tällaisten lopulta hintaviksi osoittautuvien valmisteiden mainoksissa?? Hmm... ettei vain syynä olisi se, että kaiken helppoutta haluavia on niin kovin helppo myös jymäyttää eroamaan rahoistaan!

minä uskon

Minä olen Detoxkuurilla laihtunut 5 viikossa 8.5 kiloa joten miksipäs ei ;))  mulla on nyt pari annosta redufilmiä tuossa ja aloitan tänään...

mulla ei auttanut ainekaa

mulla ei auttanut ainekaa yhtää toi koko kuurin vedin.. ja koittanut perua tilausta mutta koko ajan gtulee laskua peräää ...

Lihoin, pahus vieköön...

minäkin kokeilin, mutta hirveä makeanhimo iski ja tietty lihoin, että sellainen laihdutuskuuri ;-) Sitäpaitsi ein eole pelkän postikulujen hinnalla, taas huuhaata!

Ekan kanssa sama kokemus

ja laihduin sen 10kg... tosin lähtöpaino lienee sen verran reilu, että siihen oli mahdollisuus... nesteitä kai enimmäkseen lähti kun tahti hidastui aika reilusti matkan varrella... mutta voishan sitä vaikka laihduttaa laksatiiveillä, luulis senkin toimivan, ja bulimikot laihtuu oksentamalla... jne.. mä olen vaan nii pahuksen pihi, etten jaksa tuhlata mitään hyvää nuin :P( ongelma tämäkin?)
 
Redufimin ilmainen kuukausi on muuten se neljäs kuukausi... jottas tiedätte!

Testiin...

Eihän se ota jos ei anna,eli kaikki on kokeiltava (melkein),jääköön se kansantanhu ja anoppi kokeilematta!Hyvää ja Rauhallista "kinkun popsimis"-Joulua kaikille sopivasti lihaville!Testi alkaa vasta alkuvuodesta....saas nährä...

epäilyttävää

"Hiukan" epäilyttävää kun missään ei lue mitä nuo pillerit sisältävät! Luulisi että olisi varaa kertoa jos toimisi... 

huu haata

Ihan humpuukia koko tuote! En laihtunut grammaakaan....

Redufim

Ei varmasti, jos et muutenkin panosta laihdutukseen. Kokeilepa lisätä liikuntaa, vähentää ravinnon määrää ja syödä terveellisemmin. Sanoisin, että nopeautti laihtumistani oli oli tavallaan katalyytti. Jos vaan istuu tuolissa ja vetää sipsejä niin ei varmasti laihdu tämän eikä muunkaan avulla.

kertokaahan

ku paketis lukee et otetaan aamulla 3 pillerii ja sit siin ohjees et aina enne ateriaa...aika hepposet ohjeet..en tei kumpi on oikein??

ne pillerit minun mielesta,

ne pillerit minun mielesta, vain vähentävät ruokahalua, sen takia parempi 1kpl ennen aamiaista ja kaksi ennen lounasta

todella pettynyt

olen syönyt kyseistä tuotetta 4kk eikä kiloakaan ole lähtenyt,turvottaa  ja ravinne tuotti sellaisen selkäkivun ei nukuta öisin.Kävin lääkärissä,otettiin verikokeet,epäilin jo että maksa tai joku muu sisäelin oli vaurioitunut,onneksi ei kuitenkaan näin ollut,mutta lääkärini kehoituksesta lopetin moisen huuhaa tuotteen.JOTEN miettikääpä tarkkaan mitä suuhunne pistätte,ja rahanne laitatte.

Turvotus täälläkin

Ehdin käyttää vain 2 viikkoa ja turvotus on aivan hirveä. Ummetusta tuli välittömästi.
Paino ei ole pudonnut eikä ruokahalut vähentyneet tippaakaan.

viikon käytin ja nyt oli

viikon käytin ja nyt oli pakko lopettaa kun vatsa oli kuin kinkerilampaalla. Tuntui kuin ei vois istua niin oli pingottuneena maha. turvottaa turvottaa! Ei ainakaan mulle sovi.

Kysynpä vaan tässä että

Kysynpä vaan tässä että kuinka olette peruneet tilauksenne? Jos joku on? Oletteko soittaneet numeroon vai lähettäneet sähköpostilla viestiä?

tilauksen peruutus

Hei.
Itse ainakin laitoin sähköpostia kyseiseen firmaan ja heti tuli vastaus, että tilaus on peruutettu eikä laskuja saatikka mitään muutakaan ole sen jälkeen tullut.

Moi!

Minä peruin puhelimitse ja sanoin etten maksa enää yhtäkään pakettia...hyvin toimi:)

Redufim

Juu tuo oli todella helppoa perua. Kuhan vain soittaa heille. Kiva, kun on kerrankin riskitöntä kokeilla jotain uutta tuotetta. Saisivat ottaa muutkin oppia :)

Minä perun puhelimitse,

Minä perun puhelimitse, paketti tuli silti, lähetin takas, tuli karhu, soitin ja sanoin et paketti tulossa, ok sanottiin, paketti tuli takas... soitin ja kerroin niin kummastelivat kun lasku oli siellä päässä jo mitätöity ja sama paketti oli mulla kotona. No... kysyin mitä teen tälle paketille niin sain pitää kuulemma sen ilmatteeksi, Hyvää syntymäpäivää toivottivat. Hyvä palvelu :D Ekalla purkilla aineen vaihdunta kiihtyi ainakin selvästi, painoa en ole punnannut mutta mahakin hiukka laskenut ja mitään en ole laihduttamisen eteen tehny :/ Näinkin voipi tapahtua :)

Huh. enpäs tilaakkaan

kovasti mietin että tilaisin tota , mutta noi kokemukset mitä on ollu muilla, saa minut pysymään tilaamatta. uskon liikunnan ja kasvien voimaan :D

redufim

Juu en tiedä auttaako....mulla ainakin on vatsa alkanut toimia  vähän liiankin liukaasti olen nyt viikon syönyt redufimiä ja vaan niinkuin siinä purkissa lukee,että otetaan kolem puristetta aamulla vesilasillisen kanssa aterian jälkeen....enkä yhtään enempää ole ottanut....huomenna tulee viikko kattotaan sitten onko mitään tapahtunut? Mulla ei tule liikuntaa kun olen selkävikainen en pysty kävelemään paljon.Se on vähän niinkuin sanonta kuuluu: hukkuva tarttuu vaikka oljenkorteen....niin minäkin.....Tsemppiä kaikille kokeilijoille! Kerron tilanteesta aina välillä!

Raskaana

Kerokaa joku, voiko tätä syödä raskaana olija (alkuraskaus) ??
Soitin asiakaspalveluun ja he eivät tienneet!!!???
Pyysivät kysyä omalta lääkäriltä.
 
 

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina