Xtravaganza hinta? kokemuksia?

Löytyisikö kokemuksia Xtravaganza dieetistä? Entä hinta? Xtravaganza starttiohjelmassa hinta on kai vain 39 euroa, mutta mitähän maksaa myöhemmin?
Startissa on sentään 1kk kuntosali, kehonkoostumusmittaus, kehonkoostumusanalyysi ja 3 viikon ohjelma nopeaan painonpudotukseen ja ties mitä painonpudotusvalmennus ja motivaatio-ohjeita sekä päiväkirjoja ja tukihenkilöitä. Ei kuulosta yhtään pahalta. Löytyykö Xtravaganza kokemuksia onko tuo tehokas? Totta kai itse pitää työtä tehdä, mutta olisiko tuosta apua?

hyvä ohjelma

Hyvä ohjelma. Tuo xtravaganza on supersuosittu tapa aloittaa laihdutus. Niillä on toimipisteitä todella monessa paikassa. Tuo on hyvä, kun alkaa mittauksilla, niin alkaa nähdä heti (faktapohjaisia) tuloksia laihdutuksesta ja xtravaganza dieetin tuloksista.

joo

xtravaganza ei o höpöhöpöä vaan toimii oikeasti.
noita toimipaikkoja on tosi paljon kaiken lisäksi. voi maallakin osallistua :)
xtravaganza toimipisteet: (otin uusimman listan xtravaganza.fi sivuilta)
Aura   Espoo  Forssa   Helsinki - Hakaniemi Helsinki - Itäkeskus Helsinki - Kamppi Helsinki - Pitäjänmäki Hyvinkää  Hämeenlinna   Härmä  Imatra   Joensuu  Jomala - Ahvenanmaa Jyväskylä  Kaustinen   Kemi  Kotka   Kuopio  Kurikka   Lahti  Lappeenranta   Lohja  Loimaa   Mynämäki  Nakkila   Nokia  Nurmijärvi   Oulu  Pietarsaari / Jakobstad Pori  Porvoo   Raahe  Raisio   Rauma  Riihimäki   Rovaniemi  Salo   Sastamala  Savonlinna   Seinäjoki  Tampere - Rieväkatu Turenki  Turku - Kärsämäki Tuusula  Vaasa   Vantaa  Varkaus    Ylöjärvi  
 

Love it

Great<a href="https://www.google.com/">.</a>

Kirjoita uusi kommentti

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <span>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Vahvistus (roskapostin esto)
Tällä kysymyksellä pyritään estämään roskapostitus. Kiitos.
Voit antaa vastauksen joko numeroina tai kirjaimina